willskracht header over willeke

Het Willskracht Business Groei Programma

Leer slimmer werken in plaats van harder.
Meer omzet, rust en meer vrijheid in je bedrijf

Kleine groep, veel persoonlijke aandacht voor jou en jouw business

Business coaching voor gedreven ondernemers die willen doorgroeien, zonder hier privé op in te leveren.

Ben jij ook klaar met die overvolle agenda en een gebrek aan focus?

Ik snap het. Niet dat je lui bent en vanaf het strand slapend rijk wilt worden. Nee, jij bent een gedreven ondernemer. Maar jij wilt wel slimmer gaan ondernemen. Op dit moment komt de waan van de dag er steeds tussen. Er is immers altijd iets te doen en helemaal als je 1:1 met klanten werkt, kun je gemakkelijk je agenda vullen met klanten. 

Met als gevolg dat het werken AAN je bedrijf er bij in schiet en je je zelfs een beetje gevangen voelt in jouw eigen bedrijf. De 1:1 klanten houden de business draaiende, maar je hebt ze ook écht nodig om rond te kunnen komen. Met als resultaat dat je altijd aan het werk bent, veel stress ervaart en bijna geen tijd hebt voor je privé leven. Terwijl ook jij een aantal jaar geleden bent gaan ondernemen voor de vrijheid.

Hoe lekker zou het zijn als je…

 • Weer focus ervaart en een duidelijke strategie hebt, waardoor je eindelijk kan afrekenen met het fenomeen ‘de waan van de dag’
 • Voldoende tijd hebt om AAN je bedrijf te werken en jezelf verder te ontwikkelen
 • Geen belangrijke zaken meer uitstelt, omdat het ‘spannend’ is
 • Meer impact gaat maken en meer mensen kan helpen door slimmer te gaan werken
 • Je zo vrij als een vogeltje voelt en tijd hebt voor de dingen die jij belangrijk vindt, doordat klanten niet langer jouw agenda bepalen en jij zelf je agenda kan indelen zoals jij dat wilt
 • Alleen nog maar werkt met klanten die jij echt leuk vindt, en die jou ook nog eens goed betalen voor jouw expertise
Willekes enthousiasme en bevlogenheid werkten voor mij voor erg aanstekelijk! Zij bracht daarnaast een bak aan kennis en ervaring mee waar je U tegen zegt.

Willeke kwam niet met een ‘one size fits all’ oplossing maar hielp me de keuzes te maken die voor mij werkten en waar ik mij goed bij voelde.

Ik wil Willeke van harte aanbevelen aan iedere ondernemer, starter of al langer ondernemer, die meer uit zijn of haar bedrijf wil halen dan er nu uitkomt en daarbij wel een duw(tje) in de rug kan gebruiken!

Jan-Harmen de Goeijen

Bedrijfsadviseur en eigenaar , Thexton Armstrong de Goeijen

willskracht header contact

“Er verandert helemaal niets, als jij zelf niks verandert.”

Wanneer je begint met ondernemen, dan ben je blij met iedere klant die bij jou aanklopt. Tot het moment komt dat je volgeboekt raakt, je steeds meer gaat werken en steeds minder vrij bent. Dan kom je op zo’n punt dat je stiekem niet altijd evenveel zin meer hebt in je werk. 

Heb je eindelijk die succesvolle business, ben je nog steeds niet blij. Misschien denk je zelfs: “Het loopt goed, waar klaag ik over?” Maar jij weet ook: er zit meer in. Jij wilt nog meer impact maken en meer mensen helpen. 

Alleen… hoe kun je verder groeien als je niet de ambitie hebt om 24/7 te werken? Nog meer klanten aannemen is op deze manier niet te doen. Maar switchen naar een meer schaalbaar verdienmodel klinkt ook als een spannende stap. Want: hoe pak je dat goed aan? En: wat als het niet werkt?

Maar weet je? Er verandert helemaal niets, als jij zelf niks verandert.

En dat is waar een coach om de hoek komt kijken. In zo’n situatie denk ik graag met je mee over hoe je slimmer kan gaan werken, zodat jouw bedrijf groeit én je agenda toch een stuk leger is.

Laten we samen het roer omgooien, zodat jij…

  • Slimmer gaat werken, meer impact maakt en kan stoppen met keihard werken
  • Meer structuur, een duidelijke focus en sterke strategie krijgt
  • Een mindset hebt, waarmee jij jouw bedrijf succesvol laat groeien
  • Weet hoe je verder kunt opschalen, zonder je vrijheid te verliezen
  • Jouw bedrijf beter op de kaart zet en werkt met de allerleukste klanten

En natuurlijk daardoor ook gewoon meer geld gaat verdienen.

We hebben veel tips en tricks gekregen van Willeke voor de juiste focus en richting met ons bedrijf.
Inmiddels zijn we daardoor vele mooie en RUIGE projecten verder en staan er nog hele mooie projecten in het verschiet. Door de gedrevenheid van Willeke hebben we onszelf weten te ontwikkelen tot een mooi bedrijf en hebben we heel veel vertrouwen in de toekomst.

Twijfel je over de te nemen stappen in je bedrijf: laat je begeleiden door Willeke Lageschaar, ze ziet precies waar ze jou het beste bij kan helpen en waar je het wel zelf kunt, maar die zetjes in de rug wanneer je het zelf even niet meer weet zijn superfijn!

Bennie en Bas Oosterholt

Ruig Maatwerk

Het Willskracht Business Groei Programma 12 maanden

Ben jij klaar voor de volgende stap binnen jouw bedrijf, maar weet je niet precies  welke stappen je moet nemen om je doelen te behalen? Doe dan mee aan het Willskracht Business Groei Programma en ervaar meer plezier en rust, dankzij een heldere structuur en gerichte acties. Met als logisch gevolg: bedrijfs- en omzetgroei. En dit is hoe we dat gaan doen:

 

 • Direct toegang tot het online Willskracht Business Programma, bestaande uit 9 modules.
 • 8 x online Q&A sessies
 • 4 x live coachingsdagen op een inspirerende locatie, in een kleine groep
 • Een 1 op 1 kick off sessie van 45 minuten met Willeke waarin we samen doelen stellen voor de komende maanden
 • 2 x 1-op-1 coaching sessies van 45 minuten in te plannen gedurende onze 12 maanden samen
 • 4  x online acceleratie ochtenden, in deze acceleratiedagen ga je onder begeleiding van Willeke aan de slag met je strategie, marketing en sales activiteiten
 • Toegang tot een besloten community van gelijkgestemde ondernemers waar je vragen in kan stellen en je ervaringen kunt delen
 • High potential Trait indicator assessment inclusief uitgebreid rapport en evaluatie van 45 minuten, ter waarde van 397 euro ex BTW.

Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten, want een eigen bedrijf vraagt om leiding nemen.

Je krijgt een uitgebreid rapport over je persoonlijkheid en jouw leiderschapskwaliteiten + een 1 op 1 gesprek/evaluatie van 45 minuten.

Willeke Lageschaar Business & Sales Coach

Willeke Lageschaar, een nuchtere Business & Sales Coach. Als specialist op het gebied van simpel ondernemen, met een focus op het realiseren van voldoende vrijheid en tegelijkertijd een goede omzet, heeft Willeke een schat aan ervaring en inzicht opgebouwd in de wereld van het ondernemerschap. Haar overtuiging is dat actie en vastberadenheid de sleutels tot succes zijn. 

De reis van Willeke begon vanuit een goedbetaalde vaste baan, inclusief een prachtige luxe auto. Haar uitgebreide ervaring in verschillende sales- en managementfuncties in loondienst stelde haar in staat om verantwoordelijkheid te dragen voor miljoenen euro’s aan omzet. Toch begon er iets te knagen. Ze ontdekte dat er meer was, namelijk haar verlangen naar werken op haar eigen voorwaarden en het genieten van meer vrijheid. Met die gedachten greep ze de kans en startte haar eigen onderneming. Nu, na meer dan 8 jaar, helpt ze anderen om dezelfde vrijheid te omarmen.

Willeke heeft haar eigen bedrijf opgebouwd volgens haar eigen wensen, met de vrijheid om zes keer per jaar in het buitenland te zijn. Werken vanuit elke uithoek van de wereld was een droom die ze heeft gerealiseerd. Als ondernemer is ze buitengewoon nuchter en ziet ze altijd oplossingen in plaats van obstakels. Opgeven is simpelweg geen optie voor haar, en ze gaat altijd door totdat de missie is volbracht.

In de afgelopen jaren heeft Willeke met haar bedrijf Willskracht, honderden ondernemers geholpen om een succesvol en simpel bedrijf op te bouwen dat volledig aansluit bij hun visie en haar klanten voldoende vrijheid biedt. Precies datgene waar ze jou ook mee kan helpen!


Ondernemen kun je leren!

Boek nu je persoonlijke strategiegesprek en ontdek welke concrete stappen jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Andere ondernemers over samenwerken met Willeke

Wat mij vooral opviel was de betrokkenheid van Willeke en het vertrouwen dat zij mij direct gaf. Willeke heeft veel kennis, denkt out of the box, in mogelijkheden, geeft eerlijke en fijne feedback en wist mij continue te motiveren om door te gaan. Want ja, ik ben mijzelf best tegengekomen in dit proces. Wat moest ik uit mijn comfortzone! Echt heel fijn om dan zo’n coach te hebben. 

Ik heb enorm veel geleerd. Als ik terugkijk is er veel gebeurd. Vooral de mindset over het ondernemer zijn het vertrouwen in mijzelf als ondernemer is enorm gestegen.

Een investering in mijzelf, dat was het dubbel en dwars waard! Ik heb vertrouwen in de toekomst van mijn eigen praktijk!

Linda Gijsbersleefstijlcoach Power by Linda

leefstijlcoach, Power by Linda

Wat ik zo fijn vind aan Willeke is dat ze goed aanvoelt waar je behoefte aan hebt, ze houdt de vaart erin en kan hard werken. Ook is ze erg betrokken, ik voelde 100% commitment en vertrouwen, waardoor ik zelf grotere stappen heb durven zetten. Ze kwam met ideeën die ik kon gebruiken op mijn eigen manier en daarnaast is het kei gezellig om met Willeke samen te werken!

Willeke heeft ervoor gezorgd dat mijn plannen werkelijkheid werden.

Ik dacht in eerste instantie dat ik alles zelf kon. Nu weet ik dat je dan een heel eind komt, maar met Willskracht kun je jouw bedrijf nog sterker neerzetten.

Veel mensen die succesvol zijn hebben een coach. Want wanneer jij je laat coachen door iemand die al is waar jij wilt zijn, gaat jou dat enorm helpen. Willeke runt haar bedrijf met succes en daar kun je van leren. Dus deel je twijfels, je kennis en je plannen om zelfverzekerder te worden, meer kennis te krijgen en je plannen om te zetten naar acties!

Willeke je bent een topper!! 💪

Sanne Wisselink

loopbaancoach en eigenaresse, STAP 1 coaching

Tijdens een gesprek met Willeke wist ik dat Willeke precies deed wat ik nodig had! Mij stap voor stap meenemen om een goede fundering voor een succesvol bedrijf neer te zetten. Precies weten welke stappen te zetten, een stok achter de deur, het verlangen blijven voelen, doorgaan, doorgaan, doorgaan.

Willeke is persoonlijk, betrokken, positief en eerlijk. Ook is ze heel betrokken en altijd bereikbaar. Ze weet snel waar de blinde vlekken en uitdagingen zitten en speelt hier goed op in. Elke keer als er weer belemmerende gedachten opkomen hoor ik Willeke op de achtergrond, je weet dat je altijd moet doorgaan. De livedagen vond ik fantastisch. We hadden een hele fijne groep en het was op een mooie locatie waar het aan niets ontbrak.

Anka Tannemaat

leefstijlcoach, O-Life coaching en Groei

Ik had Willeke al meerdere keren op social media voorbij zien komen. Altijd met een lach en met een positieve, levendige uitstraling. Een no nonsens type. Zo kwam ze bij mij over. Daar hou ik van.

Na de intake was toch wel de prijs wat mij in eerste instantie wat tegenhield. Dit bedrag in mijzelf investeren vond ik eng. Wat een buikpijn had ik!!

Naast een ontwikkeling in mijn bedrijf is het voor mij ook een persoonlijke ontwikkeling geweest. Wat eerst als eng voelde maakte plaats voor zelfvertrouwen om het werkelijk te gaan DOEN.

Deze groei heeft gemaakt dat ik nog meer focus op wat ik graag doe en wat ik daarvoor nodig heb. Met een aantal nieuwe ideeën en producten rijker kan ik vol vertrouwen de toekomst in met Yoga Marlies.

Als ik nu terug kijk en zie wat ik zoal in gang heb gezet kan ik volmondig zeggen

“Het is de investering dubbel en dwars waard geweest😊

Marlies Papen

yoga docente en eigenaresse, Yoga Marlies

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Dit programma is vooral geschikt voor coaches, trainers en dienstverleners. Jij bent goed in je vak en voelt dat er veel meer mogelijk is voor jou en voor je bedrijf. Je wilt niets liever dan een schaalbaar bedrijf bouwen, zodat je kan groeien zonder dat je (nog) harder moet werken. En je wilt graag echt in actie komen en je kunt hierbij een goede stok achter de deur gebruiken, zodat je de nodige acties ook daadwerkelijk gaat uitvoeren.

Wanneer kan ik beginnen?

YES! Goed nieuws: je kunt meteen van start met de online academy en je wordt toegelaten tot de community met andere ondernemers, waardoor je na de aanschaf van het programma al direct aan de slag kan gaan en met gelijkgestemden in contact komt. En uiteraard zullen we elkaar ook al snel gaan ontmoeten op één van de livedagen.

Nog even praktisch: na jouw aanmelding ontvang je een duidelijke email met alle benodigde informatie over de livedagen, de vraag en antwoord sessies en het inplannen van de 1 op 1 coaching sessies.

Hoeveel tijd zal het programma mij kosten?

Het programma is opgebouwd in kleine stappen, zodat je het goed met je dagelijkse werkzaamheden kunt combineren. Ik zou je adviseren om 6 tot 8 uur per week voor dit programma te reserveren. Houd daarnaast rekening met 4 live dagen, 8 Q&A sessies van 1 uur en 4 acceleratie ochtenden. Dat klinkt wellicht als veel tijd, maar weet ook: de tijd die je er nu aan besteedt ga je op een later terugverdienen in klanten, vrijheid en omzet.

Ik heb al eerder vormen van coaching en cursussen geprobeerd, waarom helpt dit mij traject mij wel naar het gewenste resultaat?

Veel cursussen bieden weinig persoonlijke begeleiding; je kijkt allerlei video’s en je leert wel de stappen die je moet ondernemen, maar hoe je dat toepast voor jouw eigen bedrijf dat blijft vaak een raadsel. Mijn ervaring leert: als je echt in actie wilt komen en direct alles wilt toepassen wat je geleerd wordt, dan heb je een stok achter de deur nodig. In de vorm van 1 op 1 coaching sessies, livedagen en/of Q&A sessies.

Naast het feit dat ik jouw stok achter de deur ben, is dit programma super praktisch en direct toepasbaar. Bovendien bespaart het je kosten doordat je niet meer allerlei losse cursussen met verschillende thema’s hoeft te kopen. Dit programma is puur gericht op jouw bedrijfsgroei en je krijgt van mij alle benodigde tools om die groeispurt ook echt te maken.

Ik vind dit een grote investering.

Ik kan me voorstellen dat het een grote investering voor je is. Maar stel jezelf de vraag: wat levert het je op als je het NIET doet en nog een paar jaar op dezelfde manier doorgaat? Ik denk dat je daar niet gelukkig van wordt. Laten we daarom samen kijken naar hoe je deze investering zo snel mogelijk terug gaat verdienen.

Ik twijfel of dit het juiste moment is…

Mag ik eerlijk tegen je zijn? Hoe lang zeg je dat al tegen jezelf? En hoe lang wil je dit tegen jezelf blijven zeggen? Het juiste moment bestaat namelijk niet. Stop met dit excuus, want dat levert geen groei op en daarmee houd je jezelf onnodig klein. Als je bewust bezig gaat met persoonlijke en professionele ontwikkeling, dan kun je je bedrijf heel succesvol maken.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Als je alles doorloopt staat er een super stevige basis voor groei in je bedrijf. Dus zeg maar dag tegen die overvolle agenda, de stress en het gevoel dat je ‘vast’ zit in je bedrijf. Je krijgt een laserfocus: je weet precies wie je wilt helpen en waarmee je diegene het beste kan helpen. Waardoor je ‘als vanzelf’ een groeispurt gaat maken met jouw bedrijf, zonder dat je (nog) meer moet gaan werken. Maar ook op persoonlijk vlak ga je een enorme groei doormaken, waardoor je met veel meer zelfvertrouwen stappen kan zetten.

Ben je benieuwd wat voor resultaten andere deelnemers van dit traject hebben behaald? Scroll dan even een stukje omhoog, daar lees je alles over de ervaringen van ondernemers die jou voor gingen.

Waarom mensen goede resultaten halen met mijn programma’s?

Ik ben en blijf maximaal betrokken en blijf je in die actiestand zetten. Je stopt met twijfelen, je gaat het gewoon doen! Je leert ondernemen op een manier die helemaal bij jou past, alleen dan trek je ook de klanten aan die ook echt bij jou passen. Wat ik mooi vind? De transformatie van onzichtbaar naar enorm zichtbaar en succesvol zijn. Dat gun ik jou ook!

Je bent tot hier gekomen…

Dat is niet voor niets. 😉 Jij wilt groeien met jouw bedrijf, dus kom in actie. Zodat jij een laser scherpe focus krijgt in jouw bedrijf en daardoor zakelijk verder kan groeien, zonder hier privé op in te leveren. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is drukken op de knop, dan voeren we samen een gesprek en bekijken we of dit programma voor jou ‘the way to go’ is.

//
//