Weet je het soms even niet meer? Ga de natuur in!

Jep hier ben ik tussen een stel koeien, ik lijk relaxed ūüėČ (je ziet mijn gezicht gelukkig niet).Maar ik hou er van:¬†lekker de NATUUR in¬†en dit keer liep ik opeens 😬 tussen de koeien die ik tegenkwam tijdens een wandeling door een prachtig natuurgebied. Natuurlijk maakte ik mij even zorgen of er ook een STIER tussen liep, ik had immers net nieuwe RODE sportschoenen😳(geen grapje)!.

Waarom deze foto? heel lang twijfelde ik: wat wil ik nu echt? Ik volgde studie na studie en heb inmiddels een behoorlijk mapje met diploma’s, maar steeds als ik het diploma had, dacht ik :

 • Ga ik hier dan iets mee doen?
 • Is dit het dan?
 • Maakt dit mij wel gelukkig?
 • Ga ik weer iets anders oppakken?
 • Ga ik hier een eigen bedrijf in starten?
 • Ben ik na deze studie dan wel klaar of moet ik weer iets anders gaan doen van mezelf?

Misschien herken je dit wel? ¬†Maar goed ik had uitdaging nodig: nieuwe kennis, leren wat ik nog niet weet en weer door en dat vind ik ook leuk. Dit ging ook zo met banen, al moet ik eerlijk zeggen: ik heb leuke banen gehad, maar ik raakte misschien net iets sneller verveeld dan een ander. Ik ging met veel mensen praten, het hielp mij en ook weer niet🤔
Er zijn mensen die me echt verder wilde helpen en mensen die niet wilde dat ik veranderde, “want kom op Willeke, je hebt het toch goed voor elkaar, het gaat toch goed?” Waarom nu weer iets anders? Zucht..🙈 UREN ging ik alleen wandelen en dat hielp en ik praatte met mensen die een stap verder waren dan ik, mensen die het beste met me voor hadden. Dat bracht me ontzettend veel en dat kan ik iedereen aanraden.

Misschien heb jij ook wel mensen in jouw omgeving waarvan je denkt: nou wat hij of zij doet, dat zou ik eigenlijk ook wel willen, maar hoe pak ik dat dan aan? Ga in gesprek. Misschien is dat wel spannend, maar wees eens eerlijk: wat heb je te verliezen? Helemaal niets toch. Ga leren van de mensen die jou verder kunnen helpen!

Dus aan jou de vraag: wil je nu iets anders?

Praat met mensen die je √©cht verder willen helpen en jou verandering GUNNEN √©n GA LEKKER NAAR BUITEN. Ga¬†lekker wandelen, hardlopen of fietsen, doe wat jij leuk vindt maar ga naar¬†buiten, lekker die natuur in! ¬†HET HELPT JE om weer een stap in de goede richting te nemen. SUCCES👊💪😀

Neem contact met mij op.

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:

 • Je wilt geld verdienen met wat je het liefste doet.
 • Je wilt je kansen volledig benutten.
 • Je wilt dat iemand met je meedenkt en orde schept in de chaos
 • Je wilt jouw onderscheidende kracht zichtbaarder maken.
 • Je wilt met leuke klanten werken.
 • Je wilt met gemak je boodschap naar buiten kunnen brengen.
 • Je hebt iemand nodig die jou motiveert om het gewoon te gaan doen
//
//