LUISTER HIER NAAR MIJN PODCAST

AFLEVERING 6 – Investeren en tips hoe jij je money mindset kan verbeteren
Welke relatie heb jij met geld? Veel (startende) ondernemers vinden investeren super spannend. Gaat het me wel genoeg opleveren? Als jij niet durft te investeren moet je jezelf afvragen of het ondernemerschap wel bij jou past. Investeren en ondernemen horen bij elkaar. Als jij nu een schaarste mindset hebt rondom geld en investeren in jezelf, dan is deze aflevering echt een aanrader voor je om te beluisteren. Wil je graag eens sparren met mij over jouw bedrijf of over jouw idee mbt een eigen bedrijf: boek hier een gesprek met mij in. Het lijkt me leuk om jou te spreken.

AFLEVERING 5 – Terugblik 2021 en focus op 2022
YES😃. Tijd om terug te blikken. Dit jaar stond in het teken van mijn sabbatical ✈️🌴☀️in Malaga. Investeerde ik meer dan ooit in mijn bedrijf. Schoten mijn zakelijke kosten voor het eerst over de €50.000. Wat is er veel gebeurd 😃. In deze podcast deel ik met jou hoe ik terugblik op mijn jaar en geef ik uiteraard ook tips voor het evalueren van jouw jaar en het bepalen van jouw doelen voor volgend jaar. Hoe was jouw jaar? Ik zou het heel tof vinden als je dat met me deelt.

AFLEVERING 4 – Positieve ondernemersmindset die zorgt voor succes!
Waarom heeft de één meer succes dan de ander? In deze aflevering leer ik je hoe belangrijk een positieve mindset is en deel ik 4 tips met je om een positieve mindset te creëren.

AFLEVERING 3 – Goed verdienen in weinig tijd & TIP hoe je meer verkoopt als je dit toepast
Twee lessen die ik leerde tijdens mijn baantje, (toen ik 17 jaar was) waar ik super veel geld verdiende in weinig tijd en een tip voor jou hoe je meer gaat verkopen als je dit goed toepast.

AFLEVERING 2 – Dit raad ik startende ondernemers af!
Deze vraag krijg ik 9 van de 10 keer van startende ondernemers maar daarvan zeg ik direct: NIET DOEN!

AFLEVERING 1 – Avontuur Zuid-Afrika: waar een wil is, is een weg
In deze gloednieuwe eerste podcast vertel ik je over mijn avontuur in ZUID-AFRIKA 20 jaar geleden toen ik daar werkte en midden in de bush woonde als 19 jarig meisje en dit avontuur voor mij echt alles veranderde qua mindset waar ik nog dagelijks baat bij heb.

//
//