Mijn naam is Willeke Lageschaar.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens kan doen wat hij of zij het allerliefste doet en hier vervolgens geld mee kan verdienen. Het leven is kort, ga ervoor, pak jouw kansen!

Geboren in Lichtenvoorde in de mooie Achterhoek, kom uit een ondernemersgezin en mijn bedrijf begon eigenlijk al toen ik 7 jaar oud was en ik met mijn beide zussen urenlang “bedrijfje” speelde. Het hield op als 1 van ons huilend naar beneden ging om bij onze ouders aan te geven dat we failliet waren. Ik ben groot voorstander van vrijheid, doen wat je echt leuk vindt en daar 100 procent voor gaan.

Dat is waar ik echt voor sta en wat ik graag wil overbrengen op anderen! Ik heb veel verschillende banen gehad, goede banen, maar echt een aantal keren besloot ik: dit niet langer, ik stop ermee.

Van A tot Z bouwen we aan jouw bedrijf. NU ga je het ECHT doen.

Geen opgever

Ik ben geen opgever maar luister wel heel naar mijn gevoel. Hoe vaak heb ik wel niet gehoord, Willeke moet je dat nou wel doen? Is dat nu wel handig? En je huur of hypotheek dan?  Ja ik wist het zeker, ook al had ik een heel goed salaris, een mooie auto van de zaak, ik leverde het in. Ik koos voor mezelf en dat voelde zo ontzettend goed, het kwam ook altijd goed!

Ik heb International Business aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen gestudeerd en tevens International Marketing aan de University of Hedmark in Noorwegen waar ik een geweldige tijd heb gehad. Bij vrijheid hoort natuurlijk reizen, een echte passie van mij. Zuid Afrika, Noorwegen, Spanje en Duitsland zijn de landen waar ik heb gewoond voor werk en studies. Ik hou van leren maar niet alleen maar in de boeken, vooral het doen de praktijk dat maakt me gelukkig.

Inmiddels heb ik ruim tien jaar werkervaring in de commerciële dienstverlening waar ik honderden bedrijven nationaal en internationaal heb geadviseerd op diverse gebieden. Ik heb altijd ontzettend veel plezier gehad in het geven van adviezen, het meedenken met ondernemende mensen en vind het fijn om een sparringpartner te kunnen zijn.

Ondernemen kun je leren

Ik ben van mening dat je ondernemen kan leren. Naast mijn opleidingen in international Business en Marketing heb ik diverse Business trajecten gevolgd en ben ik me verder gaan verdiepen in Businesscoaching en online ondernemen. Ik wilde alles weten en heb me ondergedompeld in alle mogelijkheden die er zijn.

Ik heb mij laten trainen door de beste trainers en coaches en investeerde enorm veel in kennis. In de afgelopen jaren heb ik met mijn bedrijf Willskracht inmiddels honderden (startende) ondernemers mogen trainen naar een succesvol bedrijf dat helemaal bij hen past.

Neem contact met mij op.

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:

  • Je wilt geld verdienen met wat je het liefste doet.
  • Je wilt je kansen volledig benutten.
  • Je wilt dat iemand met je meedenkt en orde schept in de chaos
  • Je wilt jouw onderscheidende kracht zichtbaarder maken.
  • Je wilt met leuke klanten werken.
  • Je wilt met gemak je boodschap naar buiten kunnen brengen.
  • Je hebt iemand nodig die jou motiveert om het gewoon te gaan doen
//
//