Willeke Lageschaar –  Business & Sales Coach

Willeke Lageschaar, een nuchtere Business & Sales Coach. Als specialist op het gebied van simpel ondernemen, met een focus op het realiseren van voldoende vrijheid en tegelijkertijd een goede omzet, heeft Willeke een schat aan ervaring en inzicht opgebouwd in de wereld van het ondernemerschap. Haar overtuiging is dat actie en vastberadenheid de sleutels tot succes zijn.

De reis van Willeke begon vanuit een goedbetaalde vaste baan, inclusief een prachtige luxe auto. Haar uitgebreide ervaring in verschillende sales- en managementfuncties in loondienst stelde haar in staat om verantwoordelijkheid te dragen voor miljoenen euro’s aan omzet. Toch begon er iets te knagen. Ze ontdekte dat er meer was, namelijk haar verlangen naar werken op haar eigen voorwaarden en het genieten van meer vrijheid. Met die gedachten greep ze de kans en startte haar eigen onderneming. Nu, na meer dan 8 jaar, helpt ze anderen om dezelfde vrijheid te omarmen.

Willeke heeft haar eigen bedrijf opgebouwd volgens haar eigen wensen, met de vrijheid om zes keer per jaar in het buitenland te zijn. Werken vanuit elke uithoek van de wereld was een droom die ze heeft gerealiseerd. Als ondernemer is ze buitengewoon nuchter en ziet ze altijd oplossingen in plaats van obstakels. Opgeven is simpelweg geen optie voor haar, en ze gaat altijd door totdat de missie is volbracht.

In de afgelopen jaren heeft Willeke met haar bedrijf Willskracht, honderden ondernemers geholpen om een succesvol en simpel bedrijf op te bouwen dat volledig aansluit bij hun visie en haar klanten voldoende vrijheid biedt. Precies datgene waar ze jou ook mee kan helpen!

Ondernemen kun je leren

Boek jouw strategiegesprek en ontdek welke concrete stappen jij nodig hebt om je doelen te bereiken.

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:

  • Je wilt geld verdienen met wat je het liefste doet.
  • Je wilt je kansen volledig benutten.
  • Je wilt dat iemand met je meedenkt en orde schept in de chaos
  • Je wilt jouw onderscheidende kracht zichtbaarder maken.
  • Je wilt met leuke klanten werken.
  • Je wilt met gemak je boodschap naar buiten kunnen brengen.
  • Je hebt iemand nodig die jou motiveert om het gewoon te gaan doen
//
//