Misschien werk je nog in loondienst en heb je een baan die niet heel slecht voor je voelt maar die ook niet ontzettend leuk is. Eigenlijk zijn de voorwaarden goed, waardoor je niet directe noodzaak voelt om iets anders te zoeken. Je salaris is prima, je hebt misschien wel een auto van de zaak en ach die collega’s die zijn ook nog wel oké. Maar toch komt jouw gevoel steeds weer terug: hoe zal het zijn om een eigen bedrijf te hebben? Je denkt er geregeld over na. Je hebt je vaste lasten en dat salaris dat is toch ook wel lekker, je hebt je baan in loondienst gewoon nodig constateer je.

Diep in je hart zou je graag je eigen bedrijf willen, maar dan komt die vraag weer : hoe dan? Hoe ga je dat in hemelsnaam voor elkaar boksen? Je wilt nu je baan niet opzeggen, want die financiën die zijn toch wel erg fijn. Waarom zou je het niet combineren? Waarom niet en/ en? Zo hoef je niet perse een keuze te maken. Het een hoeft namelijk het ander niet uit te sluiten. Je kan in loondienst blijven werken en zo rustig aan onderzoeken of een eigen bedrijf wel echt iets voor jou is. Je kan nu alvast de eerste stappen nemen. Denk er over na: Wat wil je met jouw bedrijf? Welke richting ga je ermee op ? Je kan alvast een afspraak maken bij de Kamer van Koophandel om jouw bedrijf te laten registreren.

Door vanuit deze veilige positie een bedrijf te starten creëer je rust in je hoofd en je kan lekker aan je passie werken zonder dat die druk er is dat je direct inkomsten moet genereren. Wellicht heb je er zoveel plezier in en draait je bedrijf vrij snel erg goed. Je inkomsten gaan omhoog en je komt erachter dat je steeds minder focus hebt voor je baan. Het moment dat je echt gaat kiezen voor jou zelf dient zich dan vanzelf aan. Als het voor jou beter voelt om vanuit deze positie een bedrijf te starten, dan moet je dat gewoon doen.

Neem contact met mij op.

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:

  • Je wilt geld verdienen met wat je het liefste doet.
  • Je wilt je kansen volledig benutten.
  • Je wilt dat iemand met je meedenkt en orde schept in de chaos
  • Je wilt jouw onderscheidende kracht zichtbaarder maken.
  • Je wilt met leuke klanten werken.
  • Je wilt met gemak je boodschap naar buiten kunnen brengen.
  • Je hebt iemand nodig die jou motiveert om het gewoon te gaan doen
//
//