Dagelijks krijg ik persoonlijke mailtjes met deze vragen, “Willeke kun je me hiermee helpen want ik heb het idee dat ik totaal vast zit”. “Ik wil wel iets anders, maar ik weet niet goed wat”. Of: “Willeke, ik heb een idee al jaren maar ik weet niet hoe ik het moet aanpakken.” Het zijn allemaal gemotiveerde intelligente mensen die graag verandering willen. Er zijn ontzettend veel mensen die hiermee worstelen en die nu echt voelen dat zij een ander pad op willen gaan. Maar dat nieuwe pad dat brengt tegelijk een heleboel spanningen met zich mee. Soms zoveel spanning dat ik achteraf hoor dat het mailtje die men wilde sturen al weken in concepten is blijven hangen. Zo kreeg ik recentelijk ook een mailtje van Melanie. Melanie werkt inmiddels al 10 jaar als verpleegkundige. Sinds 2 jaar verdiept ze zich in alles wat te maken heeft met gezonde voeding. Groene smoothies, biologisch eten, meer energie door een healthy lifestyle, Melanie weet er alles van. Ze zou eigenlijk heel graag wel iets met haar nieuwe passie willen doen, maar ja .. dan komt het he : haar ouders hebben haar opleiding betaald. En ja verpleegkundige dat wilde ze eigenlijk al toen ze klein was worden, moet ze daar dan mee stoppen?

Ze vindt het nog steeds leuk en heel dankbaar werk, maar waar ze echt blij van wordt dat is lezen en schrijven over gezonde voeding. Daarnaast heeft Melanie altijd gevoeld dat ze ondernemer wilde worden. Wat moet ik nou? schreef ze. Ik heb toch niet voor niets jaren gestudeerd? Maar heel eerlijk: het is niet iets wat ik nog 10 jaar wil gaan doen. Ze gaf aan dat ze wilde investeren in haar nieuwe toekomst. Melanie heeft een adviesgesprek aangevraagd en daarna een training gevolgd bij Willskracht. Ze is naar huis gegaan met een plan van aanpak, waardoor ze de komende tijd zich zoveel mogelijk kan storten op haar eigen bedrijf. Melanie ontmoette ik met een bedrukt gezicht. Ze vroeg zich af ,doe ik hier goed aan? Maar die bezorgdheid verdween als sneeuw voor de zon toen zij over haar passie ging vertellen. Stap voor stap hebben we de acties doorgenomen. Het fundament is gelegd voor haar bedrijf. Ik heb nog nooit iemand zo gelukkig de deur uit zien gaan.

Een Willskracht Training is een investering in jezelf, in je bedrijf want jij bent jouw bedrijf.

Neem contact met mij op.

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:

  • Je wilt geld verdienen met wat je het liefste doet.
  • Je wilt je kansen volledig benutten.
  • Je wilt dat iemand met je meedenkt en orde schept in de chaos
  • Je wilt jouw onderscheidende kracht zichtbaarder maken.
  • Je wilt met leuke klanten werken.
  • Je wilt met gemak je boodschap naar buiten kunnen brengen.
  • Je hebt iemand nodig die jou motiveert om het gewoon te gaan doen
//
//