Het begon allemaal op de ZUIDAS IN AMSTERDAM. Een paar jaar geleden solliciteerde ik bij een Amerikaans bedrijf. Hard werken, geen 9-5 mentaliteit, al die zakenmensen, hier pas ik tussen.. dacht ik! Vooral mannelijke collega’s, competities onderling, wie had de beste score? De meeste verkopen? Ik ging er helemaal in mee. In een georganiseerde business bootcamp kon je alleen “overleven” als je alle testen goed doorstond. De ene na de andere collega viel af en ik mocht door “wauw” 😉. Sales spelletjes, de een na de ander, had je wel het juiste antwoord klaar? Een complete jury ging dat beoordelen. Achteraf gezien, vreselijk maar ik ging er wel voor. Totdat… echt nog geen 6 weken later: ik keek om me heen in het kantoor en dacht maar 1 ding: ik moet weg hier en wel zo snel mogelijk. Ik liet me helemaal meeslepen door het theater van SCOREN SCOREN SCOREN. Een toiletbezoek kon eigenlijk niet want alles was per minuut opgedeeld en ik wilde zeker niet de slechtst scorende zijn dus doorgaan of een sprintje heen en terug. Alles om maar niet te veel tijd te verliezen. Mijn collega’s gunden zichzelf de tijd van een half uur lunchpauze niet en ik dus ook niet. Snel die boterham, headset op en bellen of hop in die dure leasebak een ronde prospects bezoeken…. rennen vliegen rennen vliegen.
Van het ene op het andere moment, nam ik ONTSLAG 6 weken later dus. Ik hoorde weer van mijn omgeving: alweer Willeke, heb je nu weer ontslag genomen? Wilde je het dan niet langer proberen? Een heleboel weerstand, maar ik was juist trots: want ik volgde weer mijn gevoel: dit klopte niet dus hoelang moet je dan proberen? Voor wie moet ik dit proberen? Iedereen vergist zich wel een keer, maar steeds wist ik beter wat ik wel wilde, wat ik echt wilde! En dat is nu ook wat ik bij anderen zie of van anderen hoor: NIET OP DE JUISTE PLEK ZITTEN EN HIER FLINK VAN BALEN. Maar de meeste mensen blijven ook nog eens onnodig hierin hangen! Geloof mij: het lucht echt op, als je op dat moment die deur wel dicht doet. Je denkt nu misschien: er komt vast niets nieuws en wat moet ik dan doen? Echt, HET WORDT ZOVEEL BETER! 💪Daar ben ik 100 procent van overtuigd. Het is zo zonde hoe je eigen gedachten je tegenhouden, gedachten die waarschijnlijk niet eens waar zijn!!!

Neem contact met mij op.

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:

  • Je wilt geld verdienen met wat je het liefste doet.
  • Je wilt je kansen volledig benutten.
  • Je wilt dat iemand met je meedenkt en orde schept in de chaos
  • Je wilt jouw onderscheidende kracht zichtbaarder maken.
  • Je wilt met leuke klanten werken.
  • Je wilt met gemak je boodschap naar buiten kunnen brengen.
  • Je hebt iemand nodig die jou motiveert om het gewoon te gaan doen
//
//