E-book met

7 GOUDEN tips waardoor jij snel meer klanten krijgt.

Ondernemen is een vak dat vaak flink wordt onderschat.

Het is ook een vak dat je kunt leren.

In dit 16 pagina’s tellende e-book met 7 bewezen tips rechtstreeks uit de praktijk, geef ik je veel handige tips en trics die je direct kunt toepassen, zodat jij binnen no- time meer klanten kunt aantrekken.

Ga gericht aan de slag met waardevolle tips die ik vanuit eigen ervaring met je deel.

Direct in de actiestand door bijbehorende opdrachten. Het e-book is tevens een werkboek met opdrachten, zodat je de theorie gelijk in praktijk brengt.

Ondernemen en maandelijks hopen op een bepaalde omzet is niet relaxed. Dit kan echt anders!

Download het E-book

en ontdek waar jij nog kansen laat liggen

  Willeke denkt echt goed mee en geeft een duidelijk advies.

  Advies dat werkt! De samenwerking met Willeke is top! Het begon bij mij met het vertrouwen dat Willeke mij gaf! Dit is de hele periode zo gebleven. Ze is motiverend, vriendelijk, vrolijk, eerlijk, duidelijk, oprecht, zakelijk (op een prettige manier), verbindend en geen zoetsappig type die iemand laat ‘dwalen’.

  Deze investering was het dubbel en dwars waard!! Het heeft mij veel inzichten opgeleverd, focus op wat ik wil, focus op de ideale klant, vertrouwen, doorzettingsvermogen, wat werkt wel/niet en hoe de toekomst in!

  Ik zou Willeke aanbevelen aan startende ondernemers, maar ook aan ondernemers die al even bezig zijn en een beetje ‘vergeten’ waarom ze ook alweer ooit gestart zijn met hun bedrijf.

  Jette Peters

  Zelfstandig ondernemer, Peertoftheater

  //
  //