Ervaringen: Klanten over Willeke

Ik zocht contact met Willeke omdat ik ´toevallig´ een bericht van haar in mijn mailbox aantrof. (ik ben geabonneerd op haar nieuwsbrief). Ik ken Willeke al een aantal jaren. Vanaf het eerste moment voelde ik een connectie. Ze is lekker nuchter. Niet wollig en zweverig. Niet kletsen, maar poetsen.

Omdat ik vast liep in de herstart van mijn bedrijf zocht ik contact. Ik vond dat spannend in die zin dat ik zelf dacht dat het wat slapjes was van mij om na een aantal jaren alsnog bij haar aan te kloppen. Willeke nam die twijfel direct weg: Elk moment is een goed moment om je bedrijf(splannen) onder de loep te nemen. En dat is ook zo, Van een chaos in mijn brein kwamen we als snel weer tot de kern. Vanuit die kern ga je verder borduren.

 • Wat wil je?
 • Wat is je stip op de horizon?
 • Waar wordt je echt blij van?

En pas daarna focus je op de weg daar naartoe. Als je niet weet wat je wil dan weet je ook niet wat je nodig hebt. Willeke helpt je met name door het stellen van goede vragen om je pad helder te krijgen.

Haar nuchtere kijk heeft mij enorm geholpen om in de brei van ideeen en twijfels mijn pad weer terug te vinden. Duidelijk te krijgen wat ik wil en hoe. Omdat het een herstart van mijn bestaande bedrijf betreft kon ik vrij snel een en ander weer goed neerzetten en focussen op een eerste trainingsdag en het vinden van de juiste klanten. Of je nu vanslechts een idee voor een bedrijf bij haar komt of wanneer je een reset nodig hebt van je bestaande bedrijf: Willeke kan je daar zeker bij helpen. Als je niet bang bent om aan te pakken en door te pakken. Als je (weer) wil weten waar je het ook alweer allemaal voor doet: Willeke weet je te triggeren op de juiste manier!

Ondertussen werk ik dagelijks aan mijn bedrijf: soms iets kleins (ik heb nu nog een baan in loondienst) soms grote stoere stappen. Ik volg trainingen die mij verder helpen als mens, maar uiteindelijk ook als ondernemer. Je bent nooit ‘klaar’. Maar investeren in jezelf is leuk! Vraag maar aan Willeke

Karin Oole

Zelfstandig ondernemer, Fijne dag

De coaching van Willeke kwam als een cadeautje want ik merkte dat ik vastliep en wist niet meer zo goed hoe ik nu verder kon. Ik miste de energie en vond het heel fijn om met Willeke te sparren.

Dankzij dit traject heb ik de energie weer terug gevonden en heb ik samen met Willeke concrete acties uitgezet voor mijn bedrijf. De zakelijke tips hebben mij zeker veel opgeleverd. Ik zou zeggen: een aanrader als je als ondernemer het idee hebt dat je het even niet meer weet.

Maike Weenink

Zelfstandig ondernemer, Puur Maike

Een droom die ik al even beleef is van mijn passie om anderen met elkaar te laten praten werk te maken. Aan de slag als zelfstandig MfN geregistreerd arbeidsmediator. Ik zag het al helemaal voor me en kon de positieve energie alleen van die gedachte al voelen. Hier moest ik iets mee gaan doen!

Maar… hoe?
Hoe kom ik aan klanten?
Hoe vinden klanten mij?
Hoe laat ik mijn etalage van diensten zijn?
Misschien kon Willeke hiermee helpen?

Dat heeft ze gedaan, en hoe! Willeke hielp me eerst een paar stappen terug te nemen in het denkproces in plaats van meteen vooruit te willen. Ze motiveerde me na te denken over mijn ideale klant, de behoefte van die klant en hoe ik die klant iets kan bieden dat een ander niet te bieden heeft.

Tijdens deze oriënterende onderzoeksfase heb ik veel geleerd over mezelf, wat ik echt wil doen en hoe ik anderen wil bereiken en verbinden. Die stappen terug hebben me enorm vooruit geholpen.

Willeke heb ik in haar adviezen ervaren als helder, horend (luistert echt), authentiek en oprecht. Heel prettig dus! Reflecteren met de feedback van een professional als Willeke doet je groeien.”

Josta Hoenink

Zelfstandig ondernemer, Mediation op de werkvloer

In 2018 ben ik voor mezelf begonnen. Ik had opdrachten, maar geen concreet ondernemersplan. Ik heb Willeke benaderd en we zijn samen aan de slag gegaan met de plannen voor mijn bedrijf. Heerlijk, iemand die zegt: Wat wil jij? Waar word jij echt gelukkig van? DOE DAT en ga daarvoor.

Doe het op jouw manier en je zult gaan ervaren dat mensen dat waarderen en naar jou toe komen. Onlangs heb ik Willeke wederom benaderd voor een aantal coachsessies. Willeke is heel eerlijk en is iemand die jou met al haar vakkennis op een positieve manier wil helpen groeien tot die succesvolle ondernemer die je wil zijn. Ik gun dat echt aan alles ondernemers die vanuit passie ondernemen.

Betty Jelier

Zelfstandig ondernemer

Als adviseur was ik al een aantal jaren zelfstandig aan het werk. Ik merkte dat ik veel werk had maar minder energie kreeg van bepaalde opdrachten. Door de gesprekken met Willeke kwam ik erachter waar ik meer aandacht aan moest besteden om toch in de goede flow te blijven. Willeke stelt reflecterende vragen waardoor ik kritischer ben gaan nadenken over de wijze van mijn ondernemerschap. Dit bracht een verandering in denken bij mij, vooral het strategisch denken. Ze is een enthousiaste coach die mij echt een stap verder heeft gebracht

Willeke hartstikke bedankt, je hebt voor mij echt een verandering teweeg gebracht als ondernemer. Ik denk nog vaak aan de woorden “denk niet in schaarste” maar in overvloed.

Anne Lene van Schie

Zelfstandig ondernemer, Anne Lene van Schie

Ik ben een startende ondernemer en hoewel mijn vader ook een eigen bedrijf heeft zijn er niet veel mensen om mij heen die een eigen bedrijf hebben. De stap om echt voor mezelf te beginnen vond ik best groot want wie zit er nu op mij te wachten? Er zijn al zoveel anderen…

Ik liep met vragen rond, zoals: wat onderscheid mij van de rest? Kan ik dit wel? en vooral waar moet ik allemaal op letten en aan werken? Er komt zoveel op je af en waar moet je dan wel je energie in steken en waar niet?

Mijzelf promoten vind ik verschrikkelijk, maar ik ben ook gaan inzien dat dat echt zonde is om niet te doen. Ik ben daar zekerder in geworden en door jouw handvatten en tips ben ik een betere ondernemer geworden. Het is ook niet meer mijn bedrijfje maar mijn bedrijf, en dit doe ik.

Ik heb je ooit ontmoet al zus van mijn toenmalige collega, dat was al een leuke kennismaking en daarna ben ik je gaan volgen. Jouw enthousiasme en doorzettingskracht spraken mij aan. Je denkt in alles mee, wil overal mee helpen, maar bent vooral super enthousiast. Je enthousiasme, vrolijkheid en passie zit in elk contact.

Ik ben van mening dat elke ondernemer iets heeft aan jouw begeleiding, en voor starters zoals ik kan je zeker veel betekenen.

Yvonne Wechstapel

Zelfstandig ondernemer, YvonneOntwerpt

Als startende ondernemer heb je allerlei vragen en uitdagingen waar je tegenaan loopt. Dit ervaar ik ook in de opstart van mijn onderneming Place to Nap. Al enige tijd volg ik Willeke en toen kreeg ik een mailbericht met de mogelijkheid om een coaching traject te starten. Gelijk dacht ik: dit is mijn kans!

Een kort traject, maar het heeft mij heel erg geholpen in het bepalen van de juiste richting. Het is dan zo fijn dat je dan met iemand kan sparren en met Willeke kan je dat! Ze maakt het simpel, is kritisch, stelt goede vragen en kan snel concrete acties benoemen.

Heb je een idee en loop je daar al enige tijd mee rond? Ben je een onderneming aan het opstarten? Heb je al een succesvol bedrijf, maar wil je een tussentijdse APK? Neem eens contact op met Willeke! Echt een aanrader!

Heel erg bedankt Willeke!

Geeke Barmentloo

Zelfstandig ondernemer, Place to Nap

Toen we ons vorig jaar oktober hadden ingeschreven bij de KVK dachten we, yes dit is RUIG maar nu? Hoe werkt alles en hoe gaan we het allemaal aanpakken? Waar moeten we allemaal aandenken en waar moeten we rekening mee houden? Krijgen we wel klanten om mooie projecten te maken ? En hoe gaan we onszelf wegzetten in de markt?

Wat begon als een hobby, is nu uitgegroeid tot een mooi bedrijf waarbij wij met veel plezier en gepassioneerd aan de slag gaan voor onze klanten.

Tijdens de eerste ontmoeting met Willeke kwamen we erachter dat we te bang waren om wat fout te doen. Willeke gaf ons inzicht wat we eigenlijk willen met ons bedrijf en stuurde ons zo de juiste richting in. Dat gaf veel rust en energie om daar mee aan de slag te gaan. Ook hebben we veel tips en tricks gekregen, waar we veel aan hebben om ons bedrijf beter zichtbaar te maken op de sociale kanalen.

Inmiddels zijn we al vele mooie en RUIGE projecten verder en staan er nog hele mooie projecten in het verschiet. Door de gedrevenheid van Willeke hebben we onszelf weten te ontwikkelen tot een mooi bedrijf wat we nu zijn en hebben we heel veel vertrouwen in de toekomst.

Twijfel je ook of je wel voor jezelf wil beginnen, stop met twijfelen, ga het doen! Laat je begeleiden door Willeke Lageschaar van Willskracht, ze ziet precies waar ze jou het beste bij kan helpen en waar je het wel zelf kunt, maar die kleine zetjes in de rug waar je het zelf even niet meer weet zijn superfijn!

logo ruig. maatwerk

Bas en Bennie Oosterholt

Zelfstandig ondernemers, RUIG. Maatwerk

Begin 2019 heb ik Willeke gevraagd mij te helpen mijn doelgroep en aanbod scherper te krijgen. Wie wil ik als klant? Voor welke klant kan ik welke toegevoegde waarde leveren? Mijn brede interesse maakte het soms lastig daarin duidelijke keuzes te maken. Waar ik zelf nogal eens kan blijven hangen in alles goed van te voren te overdenken zette Willeke mij aan tot actie. Gewoon gaan doen dan merk je vanzelf wat wel en wat niet werkt.

Willeke kwam niet met een ‘one size fits all’ oplossing maar hielp me de keuzes te maken die voor mij werkten en waar ik mij goed bij voelde. Willekes enthousiasme en bevlogenheid werkten voor mij voor erg aanstekelijk! Willeke bracht daarnaast een bak aan kennis en ervaring mee waar je u tegen zegt.
Ik wil Willeke van harte aanbevelen aan iedere ondernemer, starter of al langer ondernemer, die meer uit zijn of haar bedrijf wil halen dan er nu uitkomt en daarbij wel een duw(tje) in de rug kan gebruiken!

Jan-Harmen de Goeijen

Zelfstandig ondernemer, DGA Bedrijfsadvies

Vorig jaar stond ik op een kruispunt van wat nu, verder gaan in mijn baan waar ik de uitdaging niet meer vond of toch die droom gaan waarmaken en voor mezelf beginnen. 

Doordat ik al regelmatig iets van Willeke voorbij had zien komen op Linkedin en al daardoor iedere keer getriggerd werd, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gewoon het contact formulier ingevuld op haar site. Met nog helemaal niet een idee wat ik wilde of wat voor vorm dat zou kunnen krijgen. 

Wat schetste mijn verbazing dan ook tijdens het telefoongesprek, dat ze precies de goede vragen stelde voor mij en ook vrij snel de vinger op de zere plek wist te leggen. Tijdens dat gesprek al kwam ik tot de conclusie dat ik actie moest ondernemen en die actie zat hem in het aangaan van een traject waarin ik van begin tot een heel eind ondersteund werd in mijn beslissing om een eigen bedrijf op te starten. Ik twijfelde aan alles, of mijn idee om VA te worden wel levensvatbaar zou zijn, hoe dat moest met mijn baan, en of het überhaupt wel goed zou komen. 

Tijdens de coach gesprekken die via online sessies gehouden werden, kon ik mijn vragen stellen, maar wat vooral het verschil maakte waren de live dagen waarbij ik met gelijkgestemde beginnende ondernemers een paar keer een hele dag gecoacht werden door Willeke. Alle vragen en twijfels konden we kwijt en door het uit te spreken en doordat Willeke doorvroeg, werden die twijfels, zekerheden. Ik kan het en ik ga het ook gewoon doen!

Er is veel veranderd in een jaar tijd. Inmiddels ben ik niet in meer in dienst bij mijn oude werkgever, ik ben full time ondernemer. En ondanks dat het spannend is, en je heel veel zelf moet uitzoeken, is dat beginmoment zo belangrijk geweest. 

Daar heb ik het zelfvertrouwen gevonden om het gewoon te gaan doen. Willeke heeft mij geholpen dat vertrouwen te vinden. Willeke heeft me aangezet tot actie, en uitgesproken dat het wel goed komt, het vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg ben.

Voor mensen die twijfelen om voor zichzelf aan de slag te gaan en onzeker zijn over wat ze kunnen, welke weg ze moeten nemen, het is zo belangrijk dat je iemand vind die jou begeleid op die weg, die niet de beren wegneemt, maar je laat zien dat die beren er nooit geweest zijn. 

Zodat je het zelfvertrouwen krijgt om het gewoon te gaan doen. Want je moet het wel zelf doen, maar daarvoor kies je als je ervoor kiest om ondernemer te worden.  Maar als je daarbij een iemand hebt die weet waar je het over hebt, en die je laat inzien dat het je kunt, dan komt het wel goed!

Janine Hogeweg

Zelfstandig ondernemer, Via Janine

Ik was al een tijdje als ZZPer voor anderen aan het werk maar ik wilde nu eindelijk ook wel eens iets voor mezelf opstarten. Veel denken, veel lezen en informatie inwinnen maar niet beginnen en steeds maar weer uitstellen.

Willeke heeft mij laten inzien dat je gewoon moet beginnen dan komt de rest vanzelf.

Ze heeft een op maat gemaakt stappenplan voor mij gemaakt die ik nu nog steeds gebruik. Met haar kennis en ervaring heeft zij mij dat duwtje in de rug gegeven die ik nodig had om een succesvol bedrijf op te starten.

Jaco van der Sleen

Zelfstandig ondernemer, Jaco training & coaching

“Tja, dan heb je de sprong in het diepe gewaagd en ben je zelfstandig ondernemer geworden. En dan?

Hoe ga ik groeien en hoe zet ik een juiste prijs neer of wanneer en hoe ga ik mijn prijs verhogen? Hoe kan ik mij onderscheiden? Zo nog vele vragen. Ik was op zoek naar een ondernemerscoach die mij hiermee kon helpen en dat is Willeke van Willskracht geworden. Willeke heeft mij bij al deze vraagstukken ondersteund , geholpen en tips gegeven. Zulke prettige sessies.

Willeke geeft je die boost die je nodig hebt om je over die drempel te helpen.

Zo ben ik bijvoorbeeld ontzettend blij dat ik een prijsverhoging in heb gezet, hier zag ik enorm tegen op. Het maakt dat ik nu een stuk prettiger werk en ik weet dat ik het ook écht waard ben om een goede prijs te vragen. Het heeft mij veel opgeleverd en ervoor gezorgd dat ik sneller in mijn bedrijf kan investeren.

Hierdoor kan ik weer groeien. Het programma zorgde ervoor dat mijn plannen en ideeën ook daadwerkelijk vorm hebben gekregen en er ook acties uit voort komen. Willeke is een krachtig persoon die weet wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en kan je goed laten inzien hoe jij jouw bedrijf eigen en tot een succes kan maken.

Ik voelde mij hier erg in ondersteund en met alles wat ik bij Willskracht heb geleerd dat heb ik in mijn pocket en kan ik nog lang op voortborduren.

Marylin van Wessel

Eigenaar , Marylin voetzorg

Ik heb contact gezocht met Willeke omdat ik vast liep met het opstarten van mijn eigen praktijk. Ik werkte alleen en had voeding en inspiratie nodig om verder te gaan (ik draaide in mijn hoofd telkens het zelfde rondje maar stond eigenlijk stil).

Na het eerste gesprek met Willeke voelde ik al dat dit mijn weg zou worden. Ik werd gelijk geprikkeld door Willeke, haar  enthousiasme en laagdrempeligheid in contact versterkte dat gevoel. Dit heeft gemaakt dat ik in het businessprogramma van Willeke ben gestart.

Door het businessprogramma werd ik gedwongen om in stappen na te denken : wat wil ik , waar wil ik naar toe met mijn praktijk.
Ik kwam in een trechter terecht waardoor ik ben gaan inzien wat ik wilde, waar ik blij van wordt wat mijn missie is en uiteindelijk mijn visie van mijn praktijk.

Gek genoeg iets wat dicht bij me staat en eigenlijk logisch was, maar omdat ik het groot maakte voor mezelf zo niet had bedacht.
Het prettige aan het businessprogramma voor mij was dat het praktische en gelijk toepasbaar is. Door het programma heb ik focus gekregen waar ik naar toe wil. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid ik sta voor wat ik doe.

Het was fijn om te kunnen sparren in de groep en je onzekerheden te kunnen delen. Het programma gaf me voeding en inspiratie, de fundering van mijn bedrijf. Het is nu aan mij om te gaan bloeien. Willeke is een enthousiaste coach die me heeft geprikkeld, naast me heeft gestaan en me in mijn kracht heeft weten te zetten.

Daar pluk ik nog elke dag de vruchten van.

Willeke is aan te bevelen als je voor jezelf wil starten en je hebt nog niet duidelijk hoe of wat je wil, of als je zoals ik goed de basis wil neer leggen.

Het programma is een investering maar het was het me waard. Ik heb nu fundering en focus op wat ik wil, waardoor ik bij mezelf blijf en me onderscheid met wat andere therapeuten doen. Daar ben ik trots op !!

Dank je wel Willeke Lageschaar

Marjo Jentink

Zelfstandig ondernemer, Qi&Zen

De eerste helft van dit jaar wist ik niet goed welke richting ik op wilde met mijn bedrijf LSTRN. Vast staat dat dit mijn grootste passie is, toch zat ik helemaal vast. Mijn aanbod voelde niet goed en vond het lastig focus en structuur aan te brengen om een passend nieuw aanbod vorm te geven.

Met behulp van business coach Willeke Lageschaar- Willskracht kwam alles in een stroomversnelling. In slechts 4 maanden stond mijn nieuwe aanbod, website en ik heb een enorme focus gekregen. Trots en dankbaar ben ik omdat ik hulp heb gevraagd aan Willeke en dit zo goed heeft uitgepakt.

Linda Rosman

Zelfstandig ondernemer, LSTRN

Ik was net begonnen met mijn bedrijf Stap1coaching toen ik via een vriendin hoorde over Willskracht. Na het eerste Skypegesprek met Willeke wist ik dat zij het steuntje in de rug was welke ik zocht om succesvol te starten met mijn bedrijf.

Wat ik zo fijn vind aan Willeke is dat ze goed aanvoelt waar je behoefte aan hebt, ze houdt de vaart erin en kan hard werken. Ook is ze erg betrokken, ik voelde 100% commitment en vertrouwen, waardoor ik zelf grotere stappen heb durven zetten. Ze kwam met ideeën die ik kon gebruiken op mijn eigen manier en daarnaast is het kei gezellig om met Willeke samen te werken!

Willeke heeft ervoor gezorgd dat mijn plannen werkelijkheid werden. Dat is gelukt met een vliegende start! Want naar aanleiding van mijn eerste bericht op social heb ik direct klanten gekregen. En loopt mijn bedrijf nu beter dan ik ooit had durven hopen. Ik kan het nu zeggen; het VIP-Traject werk!

Ik vond het fijn om door Willeke geïnspireerd te worden, steun te krijgen en mijn bedrijf vanaf het begin goed neer te zetten. Ik dacht in eerste instantie dat ik alles zelf kon. Nu weet ik dat je dan een heel eind komt, maar met Willskracht kun je jouw bedrijf nog sterker neerzetten.

Veel mensen die succesvol zijn hebben een coach. Want wanneer jij je laat coachen door iemand die al is waar jij wilt zijn, gaat jou dat enorm helpen. Willeke runt haar bedrijf met succes en daar kun je van leren. Dus deel je twijfels, je kennis en je plannen om zelfverzekerder te worden, meer kennis te krijgen en je plannen om te zetten naar acties!

Willeke je bent een topper!! 💪

Sanne Wisselink

Zelfstandig ondernemer, Stap1coaching

In 2018 liep ik vast met mijn praktijk, omdat ik van alles wilde blijven doen, niets durfde te veranderen. Daarnaast ging ik ook steeds meer trainingen geven. Om een lang verhaal kort te maken er zaten te weinig uren in een dag en te weinig dagen in een week. Ik was het overzicht compleet kwijt. Via facebook kwam ik Willeke tegen en haar verhaal over een business traject sprak me aan.

Bij Willeke heb ik geleerd om keuzes te maken, en vooral te doen waar ik blij van wordt.

Van Willeke heb ik geleerd te gaan geloven in mijn eigen kracht, en vooral te gaan geloven in wat ik waard ben. Dat ik mensen kan helpen, en dat ik daar ook wat voor mag vragen qua financiën.

Wat ik vooral heel prettig vind in dit traject, is het enthousiasme en het warme en positieve karakter van Willeke, dat werkt écht aanstekelijk. Ze doet de naam van haar bedrijf eer aan Willeke is één en al Willskracht.

Ik raad iedereen die vastloopt in zijn of haar bedrijf of het overzicht kwijt is een traject bij Willeke te volgen.
Ik vond het de investering dubbel en dwars waard, omdat ik zowel zakelijk en als persoon sterker ben geworden. Ik durf nu in mezelf te geloven.

Dus Willeke, Dank je wel. je bent een Kanjer!!!!

Marjan te Walvaart

Zelfstandig ondernemer

In 2014 ben ik als erkend gewichtsconsulent met mijn eigen bedrijf gestart, maar daarnaast heb ik altijd voor een klein gedeelte in loondienst gewerkt. Het afgelopen jaar heb ik de keuze gemaakt om volledig voor het zelfstandig ondernemerschap te gaan, maar omdat te verwezenlijken heb/had ik wel ondersteuning nodig.

Durf, lef en constant opnieuw blijven luisteren naar mijn gevoel, daarin liep ik mijzelf weleens voorbij. Een stok achter de deur om focus te houden, om opnieuw koers te bepalen en een prettige sparringspartner had ik nodig. Dat heb ik bij Willeke gevonden.

Door de coaching van Willeke zie ik nu dagelijks mogelijkheden, ideeën en daardoor heb ik dagelijks veel positieve energie; Ik ga ervoor! Er komen (onbewust?) veel mooie dingen op mij af. De meest belangrijke en tevens meest spannende stap op zakelijk gebied was voor mij het aanpassen van de tarieven. Ik ben me bewust geworden van mijn kwaliteiten en heb meer zelfvertrouwen gekregen. “Klanten zijn net mensen” is een titel van een boek dat ik onlangs ergens zag staan en dat zette me aan het denken.

Het liefste dat ik doe is mensen (klanten) helpen, voor persoonlijk maatwerk gaan. Er zijn voor de mensen. Mede door de tips van Willeke heb ik hier nu meer rust en ruimte voor ingepland, is het ECHT mijn werk ( in plaats van erbij) en dat voelt ontzettend goed. Focus. Ik kan Willeke zeer zeker aanraden. Ze is informeel, open, persoonlijk en heeft een groot empathisch vermogen. Humor vind ik ook erg belangrijk en dat heeft ze!

Denise van der Donk-Eskes

Zelfstandig ondernemer

Willeke heeft voor mij de perfecte combinatie in huis van toegankelijkheid & empathisch vermogen, en daadkracht & actiegerichtheid. Ik kan iedere ondernemer aanraden om met haar eens om de tafel te gaan zitten!!

It Will be worth it!

Aletta de Haan

Zelfstandig ondernemer

Ik ben met Willeke in contact gekomen via een vriendin. Zij had ook een business traject bij Willeke gevolgd en was zeer enthousiast, zowel over Willeke maar ook over het opstarten van een eigen onderneming. Ze gaf me al het vertrouwen dat ik dat ook zou kunnen en tipte me om Willeke als coach te kiezen.

Ik liep al een lange tijd met de wens om als ZZP er aan de slag te gaan en had net even dat extra duwtje nodig wat me vertrouwen gaf om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Willeke… gaf me een hoop vertrouwen en sprak zo bevlogen over hoe ik te werk zou kunnen gaan, dat ik niet meer twijfelde en ben gestart. Door middel van inzichten in marketing en het inzetten van Social media heeft ze mij de juiste richting gewezen.

Willeke is een ervaren coach die graag met je meedenkt en niets oplegt.

Daarnaast is ze een zeer open persoon met een aanstekelijk vorm van enthousiasme. Ook nu ik zelfstandig met mijn actiepunten aan de slag ben, blijft Willeke betrokken en aanwezig op de achtergrond. Ze heeft me laten inzien dat je als coach zelf kunt sturen met wie je wilt samenwerken. Doordat wij samen een geweldige klik ervaren is dat meteen het bewijs dat het echt zo werkt. Ik kan een Business traject bij Willeke echt iedereen aanbevelen die mooie plannen heeft en niet bang is om buiten zijn/haar comfort zone te gaan.

Reina Wieberdink

Zelfstandig ondernemer

Onlangs heb ik deel genomen aan de workshop ‘met succes je eigen bedrijf starten’ bij Willeke. Een hele fijne, leerzame en energieke dag, zo kijk ik er op terug! Een jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen interieurontwerpbureau doorMARJOLEIN. Na een hele goede start kwamen er nu wat vragen om de hoek kijken, ik had behoefte aan feedback en het delen van ideeën om weer verder te kunnen ontwikkelen.

Samen met een aantal andere deelnemers was het heel prettig om met elkaar te kunnen delen, overleggen en van elkaar te leren. Willeke heeft mooie onderwerpen aangedragen, veel tips gegeven en vooral heel veel energie met haar enthousiasme op mij overgedragen. Wat ze zegt is onderbouwd door kennis en haar eigen ervaring, ze is duidelijk en geeft je handvaten om mee aan de slag te gaan.

Dus voor iedereen die nog twijfelt of jouw ideeën goed genoeg zijn voor een eigen bedrijf, neem contact op met Willeke!

Dank je wel voor de mooie dag Willeke!

Marjolein Boschker

Zelfstandig ondernemer, doorMARJOLEIN

In maart volgde ik de workshop met succes je eigen bedrijf starten. Ik draai nu al 2 jaar mee met mijn eigen bedrijf -Styled by Debby- en val niet meer in het hokje “bedrijf starten”. Nu ben ik absoluut geen hokjes denker en is mijn motto, overal is en valt er nog meer te leren.

Samen met 4 andere dames en 1 heer heb ik het als een interessante en vooral ook een motiverende dag ervaren. Niet alleen door mijn eigen vragen waar ik tegen aan loop, maar ook door de vragen van mijn medecursisten. Mooi om te zien hoeveel positieve energie in een ruimte kan ontstaan.

Voor mijzelf was het weer mijn neus in de juiste richting welke kant ik op wilde. Mijn bedrijf -Styled by Debby- zichtbaar maken en groeien!

Willeke is een gemotiveerde vrouw waar het enthousiasme vanaf straalt. Ze is duidelijk in haar opmerkingen en tips waar je ook gelijk mee aan het werk kunt of aan het denken zet. Wat het vooral leuk aan Willeke maakt is dat ze je nadien ook blijft volgen, supertof Willeke! Mocht je zelf nog twijfels hebben over het starten van een eigen bedrijf? Ik kan je deze workshop zeker aanraden!

Debby lakerink

Zelfstandig ondernemer: Styled by Debby

Een aantal weken geleden deelgenomen aan de leuke en leerzame workshop ‘Met succes een eigen bedrijf starten’ bij Willeke. Ik ben van plan om binnenkort te gaan starten met mijn bedrijf. Ik heb deze dag heel veel goede tips gekregen. En ‘de schop onder mijn kont’ gekregen om nu echt eens te gaan starten met mijn bedrijf ‘Prachtig door zuiver eten’. Verder heb ik nieuwe ideeën opgedaan die ik nu aan het uitwerken ben. Bedankt Willeke voor deze dag!

De workshop is echt een aanrader en het stuk rijden naar Lichtenvoorde waard!

Petra de Zeeuw

Zelfstandig ondernemer: Prachtig door zuiver eten

Willeke heeft me super geholpen door mij van alles te leren over adverteren op Facebook. Ze weet precies te formuleren en dat te geven over Facebook wat ik nodig had. Willeke heeft een bruisende persoonlijkheid, is flexibel en staat bij vragen altijd klaar. Heerlijk; iemand om energie van te krijgen!!

Jonna Menthen

Zelfstandig ondernemer: Heelweg voor mens en dier , //www.deheelweg.nl/

Al enkele maanden zag ik een steeds weer een oproepje van Willeke op Facebook, voor haar 1-daagse training, het VIP traject. Ik las de succesverhalen van personen die me voor waren gegaan en vond deze verhalen erg interessant om te lezen.
Op een gegeven moment dacht ik “Ja, nu geef ik me ook op!” Ik liep namelijk eigenlijk steeds weer vast in wat ik wilde doen, wanneer, waarom en hoe. Ik dwaalde rond, had en heb heel veel ideeën maar echt tot concrete stappen nemen kwam het maar niet. Gelukkig kon ik al snel na mijn aanmelding bij Willeke terecht.

Willeke heeft me in de ochtendsessie vooral heel veel gevraagd en doorgevraagd, waardoor er eind ochtend/begin middag wat meer duidelijkheid kwam in welke richting ik nu wel op wilde en welke niet. Het was toen meteen al of er een last van mijn schouders af viel. Heel prettig! In de middag hebben we o.a. wat stappen op papier gezet om dan ook daadwerkelijk actie te ondernemen om te komen waar ik heen wil.

Voor mij is dat ik me bezig wil houden met o.a. de pubers, hen tips en handvatten geven om zich te redden in de middelbare schoolperiode en dan met name op ’t gebied van huiswerk en leren. Hoe leer je nu eigenlijk? Wat is motivatie? Wat heb je nodig om je huiswerk te maken? Waar zit je dan ’t liefst? En hoe plan je dan als je heel veel huis- en leerwerk hebt? Daarnaast wil ik dit aanbod o.a. uitbreiden met het geven van theekransjes.

Binnen een theekransje ga je aan de hand van een bepaald thema aan de slag met o.a. het doen van een spel of opdracht en door samen te praten met mensen uit dezelfde doelgroep merk je dat je niet alleen staat en dat je over bepaalde onderwerpen heel fijn kunt praten met bijvoorbeeld leeftijdsgenoten. De theekransjes zijn eigenlijk geschikt voor diverse doelgroepen, zo heb ik er inmiddels 1 opgestart voor vrouwelijke (startende) ondernemers, zij komen eens per 2 maand bij elkaar om te sparren over gemeenschappelijke onderwerpen. Tot slot heb ik nog meer ideeën, maar van Willeke heb ik geleerd dat ik niet overal tegelijk mee bezig moet gaan, maar dat focussen op wat ik nu echt leuk vind voorop staat.

Wat ik fijn vind aan Willeke is dat ze oprecht geïnteresseerd is, zowel op de VIP dag zelf maar ook daarna. Met regelmaat stuurt ze een mailtje met de vraag hoe het gaat, of je nog (haar) hulp nodig hebt etc. Ook zijn er na de VIP dag nog twee persoonlijke sessies, waarbij je echt samen ergens afspreekt om te horen waar je nu staat en wat je nog kunt doen om je uiteindelijke doel te bereiken.

Ellen van Koersveld

Zelfstandig ondernemer, BIJ ELLEN - coaching & training, //www.bijellen.nl/

Wat maakt het werk dat ik doe mij gelukkig! Begeleiding & Zorg door Nardie. Mensen ondersteunen daar waar de wens ligt! Energie krijg ik daarvan.

Zonder WillsKracht had ik de stap naar zelfstandigheid niet gemaakt. Willeke van WillsKracht volgt mij nog steeds. Dat vind ik super!

Al jaren stelde ik mijzelf de vraag, wat wil ik nou eigenlijk? Een vraag die ik moeilijk kon beantwoorden. Een bedrijf starten was een terugkomende gedachte en tegelijk een gedachte met veel grote beren op de weg. Zo bekeek ik dat, groot, véél te groot. Eng. Risicovol. Geen idee hoe? Ik heb een leuke baan, waarom zou ik het doen?

Zakelijk ben ik al helemaal niet. En toen zag ik een facebookadvertentie van WillsKracht…..

Het vrij durven denken én uitspreken van gedachten die ik normaliter al delete voordat ik het vertel blijkt een inspirerende ervaring. Willeke gaf mijn hersenspinsels aandacht en gaf mij middels haar aanpak een inkeer tot het bepalen van een koers.
Zij motiveerde mij met al haar kennis en oprechte ondersteuning dat ik er leergierig van werd. Opeens wilde ik alle ins en outs weten van het starten van mijn eigen zaak. Ik kreeg er zoveel zin in! Elke stap heeft Willeke met mij doorgenomen, en dat met al haar betrokkenheid, inlevingsvermogen én al het geduld van de wereld.

Op een prachtlocatie begin dit jaar genoot ik de powerdag (VIPdag) met Willeke, en jawel, op het eind lag er focus; twee plannen met erbij de opdracht voor nog te nemen stappen. Ik kon concreet vooruit.

Ja. Daar zat ik dan, bloedserieus aan tafel bij de KVK, met een beetje gezonde spanning en stukje (on)zekerheid en vooral vol positiviteit, met dank aan de sessies van WillsKracht.

Die mij ook hebben doen inzien dat die onbekende zakelijke wereld eigenlijk een ontzettend leuke speurtocht is. En de beren? Daar maak ik me helemaal niet meer druk om.

WillsKracht is een blok ervaring, ervaring die Willeke deelt! Hoe speciaal is dat!

Twijfel jij weleens? Ik zou WillsKracht aanbevelen!

Nardie Somsen

Zelfstandig ondernemer , Facebook Begeleiding & Zorg door Nardie

Ik heb een hele fijne training achter de rug met Willeke. Haar enthousiasme, praktische insteek en doorpak-mentaliteit werken echt aanstekelijk! Ik kom zelf niet uit een ondernemersfamilie en het was heel fijn iemand achter me te hebben staan die op praktisch gebied alles wel gezien heeft, en vooral iemand die weet: als je er in gelooft dan lukt het ook.

Na de VIP-dag stonden er nog twee skype gesprekken op de planning, maar in de praktijk hebben we eigenlijk veel meer contact gehad. Via de mail of whatsapp bleef ze me ondersteunen en ik kon ook altijd met een vraag bij haar terecht. Ik heb Willeke ervaren als iemand die echt luistert naar wat je nodig hebt, en zou haar zeker aanraden als coach!

Janna van Leeuwen

Zelfstandig ondernemer

Ik heb met Willeke gesproken toen ik niet goed wist hoe ik verder moest. Op het gebied van werk wist ik dat ik iets anders wilde, maar ik wist niet goed wat.

Tijdens het gesprek met Willeke gaf zij mij bepaalde inzichten waar ik zelf nog nooit over na had gedacht. Door bepaalde stappen te nemen en focus te houden is er ondertussen zoveel veranderd waarvoor ik haar heel dankbaar ben.

Ik merk dat er meer rust en energie in mijn leven is gekomen en dat dat ook een positief effect heeft op ons gezin.

Annemiek van Eerden

Zelfstandig ondernemer , //annemiekvaneerden.nl/

Willeke heb ik geheel spontaan ontmoet, precies op het goede moment! Ik wilde verder met mijn praktijk Feel and Flourish en vroeg haar als coach en ondernemer om mij te helpen.

Nou, in één woord ik vond het een topdag. Zoveel magie, inspiratie en motivatie gekregen waardoor ik nu snel aan de slag kan en mijn plannen echt vorm kan geven. Ik heb tijdens deze VIP dag geleerd om nog meer te kiezen mezelf en voor mijn vrijheid en dat betekent mijn praktijk verder uitbouwen.

Dit is echt mijn laatste stap geweest bij Willeke om er voor te gaan. En dit voelt zo goed, levensecht! Willeke bedankt! Ik vind het een geweldige uitdaging en Willeke had alle tijd, luisterend oor, goede tips, heeft mij tot concrete acties gebracht en heeft mij een geweldige boost gegeven om door te gaan. Ik kan Willeke echt aanbevelen een geweldige coach.

Judith Bomers, Feel and Flourish

Zelfstandig ondernemer , //www.feelandflourish.nl/

Ik heb de workshop/event met succes je eigen bedrijf starten bij Willeke gehad en oh wat een inspirerende, enerverende dag! Het heeft mij zoveel informatie gegeven als startende ondernemer. Want ja, als wijkziekenverzorgende denk je hier niet aan! Tevens was het leuk om met anderen de workshop te volgen, want je luistert naar elkaar, inspireert elkaar en hebt uiteindelijk hetzelfde doel: je eigen bedrijf starten!

Willeke raad ik zeker aan om als coach mee aan de slag te gaan, ook al is het maar voor 1 dag, ze weet waar ze het over heeft en ze neemt je zo als je bent, dus de drempel is laag. Willeke heeft ontzettend veel geduld en straalt haar passie voor haar vak uit.
Ik ben in ieder geval blij dat ze op mijn pad is gekomen en zie erg uit naar het volgende VIPtraject wat ik bij haar ga volgen.

Marleen Hengeveld

Zelfstandig ondernemer

Ik heb een na een hele fijne VIP dag, een 1 op 1 training van Willeke de keus gemaakt. Knopen zijn doorgehakt, alles viel op z’n plek. Willeke is een gedreven businesscoach die weet van aanpakken en doet wat goed bij je voelt.

Enorm blij met de stappen die we gezet hebben deze dag en om nu voor mezelf verder te kunnen met alle tips en trucs van Willeke! Super bedankt!!

Linda Heinen

Zelfstandig ondernemer

Afgelopen week heb ik de workshop met succes een eigen bedrijf starten gevolgd. De workshop heeft mij heel veel inspiratie gegeven waar ik nu verder mee kan gaan. Ik had nl nogal een chaos in mijn hoofd, wat en hoe ga ik verder met mijn praktijk, wat vind ik nu echt leuk, hoe pak ik het aan. Na de workshop had ik weer rust in mijn hoofd en is mijn focus helder geworden om verdere stappen te nemen voor mijn praktijk.

De eerste stappen zijn inmiddels al gezet en dit geeft alleen nog maar meer inspiratie! Willeke geeft je persoonlijke aandacht en wordt geluisterd naar wat jij nodig hebt! Dus ja…. ik raad haar zeker aan!

Nancy Wolters

Zelfstandig ondernemer

Na regelmatig goede gesprekken te hebben gevoerd met Willeke, weliswaar onder het genot van een wijntje op één of ander leuk feestje, nam ik enkele weken geleden de stap om deel te nemen aan haar eendaagse cursus ‘Met succes een eigen bedrijf starten’. Ditmaal onder het genot van vele koppen groene thee.

Ik ben niet nieuw in de ondernemerswereld: eigenaresse van een woon-/cadeauwinkel, vervolgens van een zogeheten mobiele winkel en momenteel run ik THUIS, een huiswerk- en studiebegeleidingpraktijk in Lichtenvoorde.

Met succes? Op zich heb ik niets te klagen, maar aangezien mijn motto is ‘Het kan altijd beter’, kwam daar Willeke om de hoek kijken, die zich in dat motto helemaal kon vinden.
Willeke draait zelf immers haar bedrijf met veel succes, is daarnaast een geweldig enthousiaste en inspirerende vrouw die weet waar ze het over heeft.

Soms zit je zelf zo vast in je gedachtespinsels, dat iemand jou eruit moet halen. Willeke kan dat en Willeke doet dat! Daar waar jij problemen ziet, ziet zij mogelijkheden. Mede door haar ervaringen, maar ook door het feit dat zij net even iets verder van jouw persoonlijke verhaal af staat. Ze luistert, oordeelt niet en zet je aan het denken, zodat je vol inspiratie en nieuwe ideeën naar huis gaat.

Dat idee zit momenteel nog in mijn hoofd en is daar al heel concreet, alleen moet het nog op papier komen. Maar, zoals Willeke ook zegt, alles op z’n tijd!

Tot slot wil ik er nog even aan toevoegen dat het mooie aan deze eendaagse cursus is, dat je deze volgt met meerdere (soms bekende, soms onbekende) mensen die allemaal hetzelfde doel hebben, maar niet weten hoe ze dat doel moeten, kunnen of willen bereiken. Je praat, luistert en inspireert elkaar. Samen kom je immers verder dan alleen…!

Linda Kwerreveld

Zelfstandig ondernemer , //www.thuis-huiswerkbegeleiding.com/

Ik heb deelgenomen aan de leuke en leerzame workshop ‘Met succes een eigen bedrijf starten’ bij Willeke. Veel goede tips gekregen en nieuwe ideeën opgedaan voor mijn adviesbureau ‘Beleef de gastvrijheid’ waar ik vandaag meteen mee aan de slag ga!

Bedankt Willeke! Ik kan je deze workshop van harte aanbevelen, ook als je al gestart bent als ondernemer.

Judith Wassens- Geerdinck

Zelfstandig ondernemer , //www.beleefdegastvrijheid.com

Willeke is echt een super coach! Ze weet waar ze over praat, en ik heb echt heel veel aan het één op één gesprek gehad. Praktische tips & trics, en ook echt onderwerpen besproken waar ik nog niet eens aan gedacht had.

Willeke is iemand die spontaan is, intelligent is, weet waar ze over praat, en vooral het leuke aan haar vind ik dat ze “zo gewoon blijft”, en op een positieve manier iemand kan stimuleren om actie te ondernemen. Ik raad het een ieder aan!

Heike Westerveld , Heike’s hapjes Service

Zelfstandig ondernemer , //www.heikeshapjesservice.nl/

Eind juni had ik een Vip dag met Willeke in de Aalschover, naast de Oostvaardersplassen. Ik kom zelf uit Lelystad en vond het bijzonder prettig dat zij de moeite heeft genomen om mij kant op te komen. Willeke is een open boek en erg vriendelijke waardoor ik mij snel bij haar thuis voel.

Tijdens deze dag ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk twee bedrijven ben: een grafisch bureau dat huisstijlen maakt voor vrouwelijke ondernemers en een fotograaf voor spontane familiefotografie d.m.v. de Moment Design techniek.

Iets wat ik zelf natuurlijk al wist, maar door het gesprek met Willeke kon ik makkelijker de keuze maken om beide echt te gaan opsplitsen. Daarnaast heeft zij mij een aantal handvatten gegeven om verder te kunnen ontwikkelen. Vooral er achter zien te komen welke taal mijn klanten spreken, is een ding waar ik echt mee aan de slag moet gaan. Zeker omdat beide bedrijven een andere doelgroep hebben.

Inmiddels ben ik bezig met een tweede website voor het fotografiedeel. Mijn oorspronkelijke website krijgt een hele andere uitstraling. De eerste opdrachten heb ik al binnen.

Per half augustus stop ik met mijn werkzaamheden in loondienst en ga ik er voor! Ik moet alleen nog de stap terug naar Facebook zetten.

Tessa van Looij

Zelfstandig ondernemer, //www.tessavanlooij.com/

Ik klopte aan bij Willkracht omdat ik moeite had met het vinden van mijn focus. Ik wist eigenlijk al best een tijdje dat ik voor mezelf wilde beginnen en was al een jaar met veel passie aan het bloggen over reizen en lifestyle op Jantiens ReisStijl. Maar omdat ik daarnaast ook nog zoveel andere dingen leuk en interessant vind, had ik een beetje moeite met het vinden van mijn focus.

Na het gesprek met Willeke werd het voor mij toch wel duidelijk dat er bepaalde dingen zijn die ik net iets leuker en belangrijker vind dan anderen. Nu heb ik voor mezelf weer duidelijk waar ik naartoe wil en dat geeft wel een beetje rust. In hoeverre je rust kunt hebben als globetrotter 🙂

Jantien Klein Ikink

Blogger, Jantiens Reisstijl

Ik kan de Willskracht van Willeke absoluut aanbevelen. Als er iemand is die ik in mijn professionele leven heb ontmoet, die bol staat van de drive en wilskracht, dan is zij het wel. Haar toewijding, oprechte interesse en empathisch vermogen en een nuchtere kijk op zaken gecombineerd met een prima dosis humor dragen gegarandeerd bij aan het realiseren van jouw plannen, jouw droom. Ik kan het vrije ondernemerschap sowieso aanbevelen, ook ik ben blij die weg te zijn ingeslagen. Maar als jíj nog twijfelt of en hoe je deze stap moet zetten, kan Willeke je daarbij de juiste tools aanreiken.

Egbert Overbeek

Ondernemer, Pulse Projects

Onlangs Willeke ontmoet tijdens een business bootcamp. Al vanaf het eerste moment heeft zij op mij een sterke indruk achtergelaten. Ze straalt een bepaalde rust en bewustzijn uit die je zelden tegenkomt. Na ons introductie gesprek bleek dat wat ze doet ook natuurlijk bij haar te passen. Een soort ‘moeder’ van de zzp-ers. Mensen bij elkaar brengen en verder op weg helpen.

Ion Chic

Fotograaf, Ion Chic Photografy

Willeke is een topper. Ze haalt – bij mij in ieder geval – dingen in je naar boven die je diep van binnen wel weet, maar waarvan het kwartje nog een moet vallen. Ik ben op een positieve manier aan het denken gezet. Willeke luistert erg goed, stelt gerichte vragen en zet je op het juiste spoor. Nu gewoon DOEN!

Janine Kock

Vertaler / blogger

Ik voelde mij gehoord bij Willeke,
haar enthousiasme en de bereidheid om mij verder te helpen waren een fijne basis om in gesprek te gaan. Los van het zakelijke aspect vond ik vooral de persoonlijke benadering erg fijn. Willeke is een fijne coach die het zaadje weet te triggeren zodat het kan groeien en bloeien. Als je op een gegeven moment een andere weg in slaat wat bijvoorbeeld betekent dat de samenwerking eindigt, wenst zij je oprecht het beste en houdt zij de deur open voor als je in de toekomst toch hulp nodig hebt.
Dankjewel Willeke, keep doing what you do.

Farell van Orsoy

Onlangs mocht ik de 3 uur durende trainingssessie bij Willeke ervaren. Nou…inspiratie, nog meer motivatie, heldere ideeën, duidelijke taal en door haar vragen heb ik mezelf op een goed spoor gezet om te beginnen met een kleinschalig (biologisch) cateringbedrijf. Waar begin ik? Hoe kom ik verder? Willeke geeft je hiervoor goede tips, o.a. puttend uit haar eigen ervaringen. Het was zeker de moeite waard!

Jiska Driessen

Neem contact met mij op.

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:

 • Je wilt geld verdienen met wat je het liefste doet.
 • Je wilt je kansen volledig benutten.
 • Je wilt dat iemand met je meedenkt en orde schept in de chaos
 • Je wilt jouw onderscheidende kracht zichtbaarder maken.
 • Je wilt met leuke klanten werken.
 • Je wilt met gemak je boodschap naar buiten kunnen brengen.
 • Je hebt iemand nodig die jou motiveert om het gewoon te gaan doen

Laatste blogs

Verlang je al heel lang naar een andere baan?

Verlang je al heel lang naar een andere baan?

Stel je gaat nog 10 jaar door met het werk wat je nu doet? Nog 10 jaar dezelfde werkzaamheden? Nog 10 jaar dezelfde collega’s? Nog 10 jaar dezelfde leidinggevende? Nog 10 jaar dezelfde werktijden? ... Alles blijft zoals het nu is. Hoe vind je dat? Voelt dat goed?...

Na je vakantie weer verlangen naar je werk?

Na je vakantie weer verlangen naar je werk?

  Na je vakantie weer verlangen naar je werk? Geldt dat voor jou? Of alles behalve dat? Duurde de vakantie veel te kort? Ging het dit jaar weer veel te snel voorbij? Of heb je nog vakantie, maar ben je alweer aan het aftellen want binnenkort “moet” je weer aan de...

Luister naar je gevoel en beslis snel

Luister naar je gevoel en beslis snel

  Zo zit ik vaak: met een cappuccino samen op een terras, maar ook vaak alleen. Een beetje rondkijken, wat gebeurt er allemaal om me heen? Heerlijk. Geregeld ga ik met de auto ergens naartoe, zonder plan maar meestal kom ik in Duitsland terecht. Ik hou namelijk...

Nu tijdelijk gratis sessie

Start je bedrijf vanuit jouw passie en kies voor optimale vrijheid!

GA MET JE PASSIE JE GELD VERDIENEN. Het Willskracht Businessprogramma is voor ondernemende mensen die niets liever willen dan het hebben van een succesvol bedrijf.

Neem contact met mij op.

Gratis videotraining

 • Twijfel jij al langer of een eigen bedrijf iets voor jou is?
 • Vraag jij jezelf continu af moet ik er nu wel of niet voor gaan?
 • Wil je tips krijgen waardoor je makkelijker een besluit kunt nemen?
 • Wil jij NU achter komen of een eigen bedrijf nu wel of niet iets voor jou is?