willskracht header ervaringen

Willskracht Business Programma
voor ambitieuze (startende) ondernemers

Het Willskracht Business Programma is een programma waarin jij aan de hand van bewezen strategieën leert hoe je vanuit je passie een succesvol eigen bedrijf kunt creëren. Je leert hoe je met een onweerstaanbaar aanbod jouw ideale klanten aantrekt en hiermee geld gaat verdienen.

DROOM JIJ AL HEEL LANG VAN EEN EIGEN BEDRIJF? HEB JIJ DUIZEND EN EEN IDEEËN MAAR WEET JE NIET MET WELK IDEE JE NU MOET GAAN STARTEN? 

JE HEBT EEN IDEE, MAAR DAT LIGT AL JAREN OP DE PLANK? JE BENT OOIT BEGONNEN MET JE EIGEN BEDRIJF MAAR JE HEBT NOG GEEN/ TE WEINIG KLANTEN?

Herkenbaar? Wellicht heb je hier al veel over nagedacht, en vraag je je af hoe zou het zijn als jij straks je eigen succesvolle bedrijf hebt? Je hebt het al met je partner besproken, met je ouders en misschien ook wel met je vrienden. Het idee heb je al langer, maar je komt er niet verder mee, want je weet niet hoe je moet beginnen? Je vraagt je geregeld af:

Hoe zal dat zijn, mijn eigen bedrijf? Je droomt er al veel langer van, jouw eigen bedrijf dat succesvol is en waarbij je gaat doen wat je écht leuk vindt!….

Maar dan komen die twijfels weer…

➝ Wie zit er nu op mij te wachten?
➝ Kan ik dit wel?
➝ Kan ik hier wel geld mee verdienen?
➝ Ik heb toch niet de juiste opleiding hiervoor?
➝ Waarmee start ik dan?
➝ Mijn idee is nog niet concreet, is het niet te vroeg?
➝ Ik heb heel veel ideeën, waarmee start ik dan?
➝ Moet ik mijn baan opzeggen?
➝ Ik kom niet uit een ondernemersfamilie, ben ik dan wel geschikt om ondernemer te zijn?

Heb jij deze twijfels ook? Ik snap je.

Ooit had ik zelf een aantal van deze twijfels. Duizend en een ideeën hebben en niet weten waar ga ik nu mee starten? Inmiddels run ik al een aantal jaren met dit onderwerp mijn eigen bedrijf. Ik vind het super leuk om mijn klanten te helpen ook een succesvol bedrijf op te bouwen.

Dus, laat je niet tegenhouden door die twijfels!

willskracht header contact

Ik geloof dat als je doet waar je echt van houdt, je gepassioneerd bent en je er echt voor wil gaan, dat het jou ook gaat lukken om een succesvol bedrijf te runnen. Dat je gaat ondernemen in vrijheid. Dat je niet meer op zondagavond denkt; morgen moet ik weer aan het werk. Nee, je werkt met plezier.

Inmiddels heb ik honderden vrouwen en mannen mogen trainen om vanuit passie te gaan ondernemen en dat is wat ik het allerliefste doe. Samen komen we tot jouw idee voor een bedrijf en we gaan aan de slag met de marketing zodat je die klanten aantrekt waarmee je graag zou willen werken. Je hoeft niet alleen te worstelen want we gaan samen aan het werk vol energie vol enthousiasme en ik ga jou en je bedrijf een enorme boost geven, zodat je een bedrijf leidt op jouw voorwaarden.

Hoe mooi is het als jij gaat doen wat je echt het allerleukste vindt en dat je hiermee geld gaat verdienen? Hoe fijn is dat je het niet alleen hoeft te doen, maar alle hulp krijgt bij alles wat je nodig hebt om succesvol jouw bedrijf in de markt te zetten? Is dit ook iets voor jou?

“Na een eerste (gratis) gesprek heb ik huilend opgehangen. Eindelijk iemand die precies begreep wat ik bedoelde en mij het vertrouwen gaf dat het kon/kan wat ik voor ogen had! Na het eerste gesprek gaf het mij rust, maar ook een beetje onrust; kan het echt wat ik wil? En ga ik het doen? Omdat ik Willeke na 1 gesprek natuurlijk nog niet kende en het best een flink bedrag is dat je ‘zomaar’ in jezelf investeert gaf dit voor mij eerst wat onrust. Eigenlijk wilde ik de zekerheid die ik aan het einde van de cursus ervaar.

Maar deze investering was het dubbel en dwars waard!! Het heeft mij veel inzichten opgeleverd, focus op wat ik wil, focus op de ideale klant, vertrouwen, doorzettingsvermogen, wat werkt wel/niet en hoe de toekomst in! Dit heeft ook invloed gehad op mij persoonlijk. Zo kan ik behoorlijk doorslaan in het niet opgeven!! Zelfs tot aan een knoop uit de veters van mijn schoenen toe! Haha!!”

Met behulp van business coach Willeke Lageschaar- Willskracht kwam alles in een stroomversnelling. In slechts 4 maanden stond mijn nieuwe aanbod, website en ik heb een enorme focus gekregen. Trots en dankbaar ben ik omdat ik hulp heb gevraagd aan Willeke en dit zo goed heeft uitgepakt. “

Jette Peters

PEER toftheater

“De eerste helft van dit jaar wist ik niet goed welke richting ik op wilde met mijn bedrijf LSTRN. Vast staat dat dit mijn grootste passie is, toch zat ik helemaal vast. Mijn aanbod voelde niet goed en vond het lastig focus en structuur aan te brengen om een passend nieuw aanbod vorm te geven.”

Met behulp van business coach Willeke Lageschaar- Willskracht kwam alles in een stroomversnelling.
In slechts 4 maanden stond mijn nieuwe aanbod, website en ik heb een enorme focus gekregen.
Trots en dankbaar ben ik omdat ik hulp heb gevraagd aan Willeke en dit zo goed heeft uitgepakt.”

Linda Rosman

In het Willskracht business programma

✔️  Leer je hoe je met jouw passie en interesses een mooi bedrijf kunt starten;

✔️  Leer je hoe je een geweldig onweerstaanbaar aanbod maakt waardoor jouw ideale klant als vanzelf bij je komt;

✔️  Leer je hoe je de leukste klanten aantrekt en hoe ze bij jou blijven;

✔️  Leer je hoe je zonder dat je acquisitie moet gaan plegen klanten aantrekt waarmee JIJ graag wilt werken;

✔️  Leer je waarom uurtje factuurtje niet meer nodig is;

✔️  Leer je hoe je echt zichtbaar en herkenbaar wordt;

✔️  Leer je het nieuwste op het gebied van business modellen waarmee je op een leuke manier resultaten gaat halen;

✔️  Leer hoe jij je diensten kunt verkopen op de manier die bij jou past;

✔️  Leer hoe je een succesvol bedrijf kunt bouwen.

Welke resultaten mag je verwachten?

✔️  Je hoeft het niet meer alleen te doen, ik ga stap voor stap met je mee en dat doe ik 6 maanden lang. Ik laat je niet los en blijf maximaal betrokken bij jouw proces.

✔️  Je kan altijd bij mij terecht en via een besloten community kun je 24/5 je vragen aan mij stellen. Je kunt op mij rekenen. Ik vind het heel belangrijk dat je in de opstartfase lekker door kunt.

✔️  Je weet wie je als ondernemer bent, wat je passie en je visie zijn en hoe je je klanten precies kunt helpen.

✔️  Je durft jezelf in het licht te zetten via Social media en je ideale klanten komen als vanzelf op je pad.

✔️  Je weet welke Social media kanalen er zijn en wat de verschillen zijn en wat deze voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

✔️  Je durft naar je je gevoel te luisteren en neemt je beslissing niet meer alleen met je hoofd.

✔️  Je laat jezelf zien zoals je bent en zo zet je jezelf in de markt en je zult zien dat je heel snel een publiek om jou heen verzamelt waar jij ook blij van wordt.

✔️  Je weet welk businessmodel je kunt gaan inzetten en durft goede prijzen voor jouw diensten te vragen.

✔️  Je weet hoe je een succesvol bedrijf kunt runnen.

“Ik heb een hele fijn trainingstraject achter de rug met Willeke. Haar enthousiasme, praktische insteek en doorpak-mentaliteit werken echt aanstekelijk! Ik kom zelf niet uit een ondernemersfamilie en het was heel fijn iemand achter me te hebben staan die op praktisch gebied alles wel gezien heeft, en vooral iemand die weet: als je er in gelooft dan lukt het ook.”

Janna van Leeuwen

Dit programma is uniek!

In het Willskracht Business Programma, krijg je mijn persoonlijke hulp en ondersteuning bij alles wat je op dat moment nodig hebt voor je bedrijf, waar je ook maar mee worstelt. Dat kan het idee voor je eigen bedrijf zijn, je marketing, je website, je marketingteksten, je salesgesprekken etc. Kortom; alles wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf te starten komt aan de orde.
In het Willskracht Business Programma ga je aan de slag met:

HET IDEE van jouw eigen bedrijf gaan we uitwerken en helemaal finetunen.

JOUW DIENSTEN / PRODUCT AANBOD uitwerken zodat het onweerstaanbaar is voor jouw klant, een aanbod waar klanten niet lang over na hoeven te denken omdat jij de perfecte oplossing biedt.

Het SUCCESVOL IN DE MARKT ZETTEN van jouw aanbod.

“Knopen zijn doorgehakt, alles viel op z’n plek. Willeke is een gedreven businesscoach die weet van aanpakken en doet wat goed bij je voelt. Enorm blij met de stappen die we gezet hebben en om nu voor mezelf verder te kunnen met alle tips en trucs van Willeke! Super bedankt!!”

Linda Heinen

Wil je ook deze resultaten creëren?
Dan is dit het juiste moment om een stap te zetten. 

Ik ben Willeke Lageschaar

Mijn naam is Willeke Lageschaar en ik help ondernemers met het opbouwen van een succesvol bedrijf. Lange tijd worstelde ik met het idee voor een eigen bedrijf, want ik vond zoveel leuk en waarmee ga ik dan starten? Duizend en een ideeën had ik en er kwam steeds meer bij. Ik volgde diverse opleidingen en elke keer dacht ik weer: dit is het maar helaas, dat was het niet. Ik keek vooral naar de kansen die er waren, maar vergat te kijken naar waar ik echt van hield. 1 ding wist ik wel en dat is dat het ondernemerschap mij enorm aansprak. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie dus ja het is me met de paplepel ingegoten maar dat hoeft niet perse een voordeel te zijn. Ik ben van mening dat je ondernemen kan leren. Naast mijn opleidingen in international Business en Marketing heb ik diverse Business trajecten gevolgd en ben ik me verder gaan verdiepen in Businesscoaching en online ondernemen. Ik wilde alles weten en heb me ondergedompeld in alle mogelijkheden die er zijn.  Ik heb mij laten trainen door de beste  trainers en coaches en investeerde enorm veel in kennis. In de afgelopen jaren  heb ik met mijn bedrijf Willskracht inmiddels honderden startende ondernemers mogen trainen in een bedrijf dat helemaal bij hen past.

Ik ben Willeke Lageschaar

Mijn naam is Willeke Lageschaar en ik help ondernemers met het opbouwen van een succesvol bedrijf. Lange tijd worstelde ik met het idee voor een eigen bedrijf, want ik vond zoveel leuk en waarmee ga ik dan starten? Duizend en een ideeën had ik en er kwam steeds meer bij. Ik volgde diverse opleidingen en elke keer dacht ik weer: dit is het maar helaas, dat was het niet. Ik keek vooral naar de kansen die er waren, maar vergat te kijken naar waar ik echt van hield. 1 ding wist ik wel en dat is dat het ondernemerschap mij enorm aansprak. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie dus ja het is me met de paplepel ingegoten maar dat hoeft niet perse een voordeel te zijn. Ik ben van mening dat je ondernemen kan leren. Naast mijn opleidingen in international Business en Marketing heb ik diverse Business trajecten gevolgd en ben ik me verder gaan verdiepen in Businesscoaching en online ondernemen. Ik wilde alles weten en heb me ondergedompeld in alle mogelijkheden die er zijn.  Ik heb mij laten trainen door de beste  trainers en coaches en investeerde enorm veel in kennis. In de afgelopen jaren  heb ik met mijn bedrijf Willskracht inmiddels honderden startende ondernemers mogen trainen in een bedrijf dat helemaal bij hen past.

“Al jaren stelde ik mijzelf de vraag, wat wil ik nou eigenlijk? Een bedrijf starten was een terugkomende gedachte en tegelijk een gedachte met veel grote beren op de weg. Zo bekeek ik dat, groot, véél te groot. Eng. Risicovol. Geen idee hoe? Willeke gaf mijn hersenspinsels aandacht en gaf mij middels haar aanpak een inkeer tot het bepalen van een koers. Elke stap heeft Willeke met mij doorgenomen, en dat met al haar betrokkenheid, inlevingsvermogen én al het geduld van de wereld. Die mij ook hebben doen inzien dat die onbekende zakelijke wereld eigenlijk een ontzettend leuke speurtocht is. En de beren? Daar maak ik me helemaal niet meer druk om.”

Nardie Somsen

Het leven is kort. Ga ervoor en pak jouw kansen! 

Waarom mensen goede resultaten halen met mijn programma’s? Ik ben en blijf maximaal betrokken en blijf je in die actiestand zetten. Je stopt met twijfelen, je gaat het gewoon doen! Je leert ondernemen op een manier die helemaal bij jou past, alleen dan trek je ook de klanten aan die ook echt bij jou passen. Wat ik mooi vind?
De transformatie van onzichtbaar naar enorm zichtbaar en succesvol zijn. Dat gun ik jou ook!

“Je hoeft het niet helemaal alleen op wilskracht te doen, doe het samen met Willskracht. Dan ga je sneller en het is ook nog veel leuker!”

Wil je ook deze resultaten creëren?
Dan is dit het juiste moment om een stap te zetten. 

“Ik zocht contact met Willeke omdat zij mij inspireerde als mens tijdens een spontane ontmoeting. Willeke boeide me enorm in haar enthousiasme en kennis als businesscoach. Ik was namelijk zoekende hoe ik verder moest gaan met mijn praktijk.

Toen ik haar ontmoette had ik nog niet veel klanten en de combinatie met een niet hartverwarmende baan erbij maakte mij niet sterker. Ik zat even in een vicieuze cirkel, er moet geld op de plank komen. Hoe ga ik dit doen? Willeke bracht mij vertrouwen en liet mij mogelijkheden zien waarbij ik de stap heb genomen om mijn werk af te bouwen.

Tijdens de trainingen heb ik veel geleerd over hoe je klanten naar je toe trekt en ook erg belangrijk hoe je de taal van de klant kunt gaan schrijven en spreken. Ik ben enorm gegroeid in focus, positieve kracht,lef. En ook zakelijk begon ik enorm te groeien. Vragen wat je echt waard bent en er niet onder gaan zitten. Nu heb ik klanten gevonden die bij mij passen en kan ik met trots zeggen dat mijn praktijk Feel and Flourish goed loopt.

Willeke waardeer ik omdat ze oprecht is en vanuit haar hart werkt en hierbij open en persoonlijk is. Ik kan altijd met vragen bij haar terecht, ze staat voor mij klaar. Ik voel me bevoorrecht dat ik Willeke gevonden heb omdat zij ervoor zorgde dat ik op persoonlijk en zakelijk vlak grote sprongen heb gemaakt en ik nu een goedlopende praktijk run! Daarnaast ben ik enorm gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling.”


Judith Bomers

JE DOET HET NIET ALLEEN, WE DOEN HET SAMEN!

“Willeke is een zeer gemotiveerde en enthousiaste coach die mij op fantastische ideeën heeft gebracht, dankjewel Willeke, dat ik mede dankzij jou nu na 1 jaar al sta waar ik over 5 jaar wilde staan.”

Marjan te Walvaart

“Ik heb contact gezocht met Willeke omdat ik vast liep met het opstarten van mijn eigen praktijk (ik draaide in mijn hoofd telkens het zelfde rondje, maar stond eigenlijk stil). Het prettige aan het businessprogramma voor mij was dat het praktisch en gelijk toepasbaar is. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid ik sta voor wat ik doe.”

Marjo Jentink

“Willeke heeft ervoor gezorgd dat mijn plannen werkelijkheid werden. Dat is gelukt met een vliegende start! Want naar aanleiding van mijn eerste bericht op social heb ik direct klanten gekregen. En loopt mijn bedrijf nu beter dan ik ooit had durven hopen.”

Sanne Wisselink

Wil je ook deze resultaten creëren?
Dan is dit het juiste moment om een stap te zetten. 

Wat je krijgt als je vandaag nog aanmeldt?

Het Willskracht Business Programma bestaat uit 7 modules waarin ik je meeneem van het idee van jouw bedrijf tot aan de marketing en nog een stapje verder: doorlopend klanten aantrekken. Elke 2 weken is er een coachingsessie en 3 x is er een live event waar we dieper op de lesstof ingaan. We gaan het praktisch maken, zodat jij dit direct kunt toepassen binnen jouw bedrijf.

✔️  Direct toegang tot het online Willskracht Business Programma, bestaande uit 7 modules.

✔️  Alle lessen omvatten video’s en handige werkbladen met templates, voorbeelden, checklisten.

✔️  8 x online Q&A sessies

✔️  3 x live coachingsdagen op een inspirerende locatie, in een kleine groep

✔️  Een 1 op 1 kick off van 30 minuten met Willeke waarin we samen doelen stellen voor de komende maanden

✔️  2 x 1-op-1 sessie van 45 minuten in te plannen gedurende onze 6 maanden samen

✔️  Besloten Facebookgroep voor ondersteuning van elkaar

✔️  Masterclass Mindset: ontdek de kracht van een groei mindset voor jezelf en jouw bedrijf.

✔️  High potential Trait indicator assessment inclusief uitgebreid rapport en evaluatie van 45 minuten, ter waarde van 297 euro ex BTW.
Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten, want een eigen bedrijf vraagt om leiding nemen.
Je krijgt een uitgebreid rapport over je persoonlijkheid en jouw leiderschapskwaliteiten + een 1 op 1 gesprek/evaluatie van 45 minuten.

Heb je interesse?

Vraag dan een gratis gesprek aan. Ik beantwoord jouw vragen en adviseer je aan de hand van ons gesprek of het programma ook voor jou geschikt is. Als ik vind van niet, dan zal ik dat ook eerlijk aan je vertellen. Het is een interessant en intensief programma met als enige doel dat de deelnemers succesvol worden met hun bedrijf. Ik vertel je er graag meer over tijdens ons gesprek.

Veelgestelde vragen

Ik heb nog helemaal geen idee voor een eigen bedrijf, is het niet te vroeg?

Dit programma is zeer geschikt voor wanneer je nu nog geen helderheid hebt wat je wil gaan doen. Je gaat daar tijdens dit programma zeker achter komen. Wachten gaat je niets opleveren, je zult merken dat je door het programma gelijk in de actiestand komt, want ik ga je daar helemaal bij helpen.

Is jouw traject alleen voor startende ondernemers geschikt?

Nee zeker niet. Het Willskracht Business Traject is voor de startende ondernemer maar ook voor de ondernemer die al wat langer een eigen bedrijf heeft maar heel graag meer klanten wil aantrekken.

Ik twijfel of nu wel het juiste moment is?

Wil je al heel lang iets anders? Droom je al langer van een eigen bedrijf? Wil je graag bijdragen aan andermans geluk? Word je enthousiast van de gedachte van het runnen van een succesvol bedrijf? Dan is het moment NU.

Wanneer en waar vinden de LIVE trainingen plaats?

De live trainingen vinden 1 x per 2 maanden plaats. Ik werk met kleine groepen, zodat ik iedereen veel aandacht kan geven. De datum en locatie wordt ruim op tijd gecommuniceerd.

Hoeveel tijd gaat het mij kosten?

Gemiddeld 6-8 uur per week. Sommigen besteden er meer tijd aan, anderen weer minder maar reken ongeveer hierop.

Hoe lang krijg ik toegang tot de lessen?

Lifetime toegang!

Wanneer eindigt het programma?

Het is een 6 maanden Business Programma met 3 live bijeenkomsten. Na 6 maanden is het programma voorbij, maar goed nieuws: je blijft levenslang toegang houden tot de online academie met alle video’s, templates en checklisten en de updates in het programma.

Kan ik het Willskracht Business programma ook fiscaal aftrekken?

Jazeker kan dit, je kan dit heel gunstig aftrekken als studiekosten.

“Willeke heeft me super geholpen door mij van alles te leren over adverteren op Facebook. Ze weet precies te formuleren en dat te geven over Facebook wat ik nodig had. Willeke heeft een bruisende persoonlijkheid, is flexibel en staat bij vragen altijd klaar. Heerlijk; iemand om energie van te krijgen!!”

Jonna Menthen

//
//