Willskracht Business sessie

Een gratis persoonlijk gesprek met Willeke Lageschaar.

Wil jij niets liever dan  het hebben van een eigen bedrijf, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Vraag dan nu een 1-op-1 gesprek aan met Willeke . In dit gesprek staan we stil bij jouw huidige situatie, jouw idee of ideeën en wat er voor nodig is om nu echt te gaan doen wat je al zolang wilt.

Doe het niet alleen, samen kom je verder!

Meld je aan voor een gratis persoonlijk gesprek. Vul je e-mailadres in en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Ja, ik wil een gratis persoonlijk gesprek

Hieronder meld je je aan voor de gratis Willkracht Business Sessie. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, sturen we je zo snel mogelijk een e-mail met daarin een voorstel van datum en tijd.

Onze voorkeur gaat uit om via Skype het gesprek te voeren. Geen ervaring met Skype? Geen probleem, een belafspraak is ook mogelijk.

Laatste blogs

Verlang je al heel lang naar een andere baan?

Verlang je al heel lang naar een andere baan?

Stel je gaat nog 10 jaar door met het werk wat je nu doet? Nog 10 jaar dezelfde werkzaamheden? Nog 10 jaar dezelfde collega’s? Nog 10 jaar dezelfde leidinggevende? Nog 10 jaar dezelfde werktijden? ... Alles blijft zoals het nu is. Hoe vind je dat? Voelt dat goed?...

Na je vakantie weer verlangen naar je werk?

Na je vakantie weer verlangen naar je werk?

  Na je vakantie weer verlangen naar je werk? Geldt dat voor jou? Of alles behalve dat? Duurde de vakantie veel te kort? Ging het dit jaar weer veel te snel voorbij? Of heb je nog vakantie, maar ben je alweer aan het aftellen want binnenkort “moet” je weer aan de...

Luister naar je gevoel en beslis snel

Luister naar je gevoel en beslis snel

  Zo zit ik vaak: met een cappuccino samen op een terras, maar ook vaak alleen. Een beetje rondkijken, wat gebeurt er allemaal om me heen? Heerlijk. Geregeld ga ik met de auto ergens naartoe, zonder plan maar meestal kom ik in Duitsland terecht. Ik hou namelijk...

Nu tijdelijk gratis sessie

Start je bedrijf vanuit jouw passie en kies voor optimale vrijheid!

GA MET JE PASSIE JE GELD VERDIENEN. Het Willskracht Businessprogramma is voor ondernemende mensen die niets liever willen dan het hebben van een succesvol bedrijf.

Neem contact met mij op.

Gratis videotraining

  • Twijfel jij al langer of een eigen bedrijf iets voor jou is?
  • Vraag jij jezelf continu af moet ik er nu wel of niet voor gaan?
  • Wil je tips krijgen waardoor je makkelijker een besluit kunt nemen?
  • Wil jij NU achter komen of een eigen bedrijf nu wel of niet iets voor jou is?