Droom je al langer van een eigen bedrijf?

Ontdek in de gratis 1-op-1 sessie hoe jij van jouw droom werkelijkheid kan maken en een succesvol bedrijf kunt runnen, waarbij je moeiteloos klanten aantrekt.

Gratis 1-op-1 sessie voor startende ondernemers die nu écht hun droom achterna willen gaan

Deze sessie is speciaal voor startende ondernemers. Jij droomt al heel lang van een eigen bedrijf, hebt duizend en één ideeën maar welk idee is nu het beste? Of je hebt een idee, maar dat ligt al jaren op de plank. Je hebt nu immers een prima baan met een salaris waar je ook niet over mag klagen. En je eigen klanten aantrekken? Dat gaat nog niet van een leien dakje. Maar je blijft niet voor niets dromen van je eigen bedrijf en een leven als ondernemer. Dus het is tijd om er nu eens echt werk van te maken! In de gratis sessie denk ik graag met je mee over hoe jij deze droom werkelijkheid kan maken mét succes.

Want hoe fijn zou het zijn als je…

 • Vanuit jouw passie en interesses een mooi bedrijf gaat starten én daarvan kan leven.
 • Precies weet hoe je de leukste klanten aantrekt en ervoor zorgt dat ze bij jou blijven. (Zonder zelf acquisitie te plegen!)
 • Niet hoeft te beginnen met het uurtje factuurtje model, maar meteen een onweerstaanbaar aanbod vormgeeft waar je jaren mee vooruit kan.
 • Jezelf moeiteloos online presenteert, waardoor je echt zichtbaar en herkenbaar wordt en klanten jou weten te vinden.
 • Je dit alles niet alleen hoeft te doen, maar een coach hebt die maximaal betrokken is bij jouw resultaat.

Is dat precies wat jij nodig hebt om jouw onderneming van de grond te krijgen? Plan dan nu jouw gratis gesprek in!

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:

 • Je wilt geld verdienen met wat je het liefste doet.
 • Je wilt je kansen volledig benutten.
 • Je wilt dat iemand met je meedenkt en orde schept in de chaos
 • Je wilt jouw onderscheidende kracht zichtbaarder maken.
 • Je wilt met leuke klanten werken.
 • Je wilt met gemak je boodschap naar buiten kunnen brengen.
 • Je hebt iemand nodig die jou motiveert om het gewoon te gaan doen

Ik help je aan een bedrijf dat helemaal bij jou past

Mijn naam is Willeke Lageschaar, woon in de Achterhoek en ik help ondernemers met het opbouwen van een succesvol bedrijf. Ondanks dat ik uit een ondernemersgezin kom en het ondernemen mij met de paplepel is ingegoten, heb ik diverse banen gehad in loondienst. In de detachering, in marketing & sales en zelfs ook in diverse managementposities. Nergens vond ik de blijvende uitdaging die ik zocht. 

Ik ben groot voorstander van vrijheid, doen wat je echt leuk vindt en daar 100 procent voor gaan. Daardoor koos ik op een gegeven moment voor het ondernemerschap. Maar dat ging niet vanzelf. Lange tijd worstelde ik met het idee voor een eigen bedrijf, want ik vond zoveel leuk en waarmee ga ik dan starten? Duizend en één ideeën had ik en er kwam steeds meer bij. Totdat ik eindelijk de knoop doorhakte en in ACTIE kwam. En ik heb geen moment spijt gehad. 😉 Maar mensen kennen mij dan ook als een gedreven optimist. Ik zie geen problemen, enkel oplossingen. Doorgaan en niet stoppen, totdat de missie geslaagd is. 

In de afgelopen jaren heb ik met mijn bedrijf Willskracht honderden ondernemers mogen trainen naar een succesvol bedrijf dat helemaal bij hen past. Wat mijn klanten mij vaak teruggeven is dat ik écht betrokken ben. Ik leg de vinger heel snel op de zere plek, maar daarna gaan we ook echt voor het gewenste resultaat. Ik laat je niet los voordat het doel behaald is. Dit betekent ook dat ik géén vast stappenplan heb of aan 1 size fits all coaching doe. Mijn coaching is een mix van een sterk inlevingsvermogen, ervaringsdeskundigheid en intuïtie. En samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om van jouw bedrijf een succes te maken!

Dit is wat anderen over mijn coaching zeggen

Willeke heeft veel kennis, denkt out of the box, in mogelijkheden, geeft eerlijke en fijne feedback en wist mij continue te motiveren om door te gaan. Want ja, ik ben mijzelf best tegengekomen in dit proces. Wat moest ik uit mijn comfortzone! Echt heel fijn om dan zo’n coach te hebben, dat gun ik iedereen die een eigen bedrijf wil starten. Je bouwt echt aan je fundament! Je gaat op zoek naar je ideale klant en hoe jij deze precies kan raken met je teksten, zodat je klanten trekt! Ik vond dat een lastig onderwerp, maar zo waardevol!!
Ik heb enorm veel geleerd. Als ik terugkijk is er veel gebeurd. Vooral de mindset over het ondernemer zijn het vertrouwen in mijzelf als ondernemer is enorm gestegen.
Een investering in mijzelf, dat was het dubbel en dwars waard! Ik heb vertrouwen in de toekomst van mijn eigen praktijk

Linda Gijsbers

Al jaren stelde ik mijzelf de vraag, wat wil ik nou eigenlijk? Een bedrijf starten was een terugkomende gedachte en tegelijk een gedachte met veel grote beren op de weg. Zo bekeek ik dat, groot, véél te groot. Eng. Risicovol. Geen idee hoe? Willeke gaf mijn hersenspinsels aandacht en gaf mij middels haar aanpak een inkeer tot het bepalen van een koers. Elke stap heeft Willeke met mij doorgenomen, en dat met al haar betrokkenheid, inlevingsvermogen én al het geduld van de wereld. Die mij ook hebben doen inzien dat die onbekende zakelijke wereld eigenlijk een ontzettend leuke speurtocht is. En de beren? Daar maak ik me helemaal niet meer druk om.

Nardie Somsen

Willeke heeft ervoor gezorgd dat mijn plannen werkelijkheid werden. Dat is gelukt met een vliegende start! Want naar aanleiding van mijn eerste bericht op social heb ik direct klanten gekregen. En loopt mijn bedrijf nu beter dan ik ooit had durven hopen.

Sanne Wisselink

Met behulp van Willeke kwam alles in een stroomversnelling. In slechts 4 maanden stond mijn nieuwe aanbod, website en ik heb een enorme focus gekregen. Trots en dankbaar ben ik omdat ik hulp heb gevraagd aan Willeke en dit zo goed heeft uitgepakt.

Linda Rosman

Ben jij klaar voor actie?

Ondernemen gaat over een BESLUIT nemen en ik hoop dat je nu je eerste besluit neemt om het gratis 1-op-1 gesprek aan te vragen. In dit gesprek gaan we sparren over jouw idee en hoe het Business Programma voor jou kan werken. Een open gesprek, waarin ik echt met je mee wil denken. Stel je vragen en ontdek wat er mogelijk is voor jouw bedrijf. Pak je kans!

//
//