Meer vrijheid en omzet door te ondernemen op jouw voorwaarden?

Ontdek in de gratis 1-op-1 sessie hoe jij kan stoppen met keihard werken en start met slimmer werken, zodat je doorgroeit zonder hier privé op in te leveren.

Gratis 1-op-1 sessie voor ambitieuze ondernemers die willen groeien, maar óók verlangen naar meer rust

Deze sessie is speciaal voor ondernemende ambitieuze mensen zoals jij. Jij bent goed in je vak en voelt dat er veel meer mogelijk is voor jou en voor je bedrijf. Je wilt niets liever dan een schaalbaar bedrijf bouwen, zodat je kan groeien zonder dat je (nog) harder moet werken. Je wilt graag echt in actie komen en je kunt hierbij een goede stok achter de deur gebruiken, zodat je gefocust blijft en de nodige acties ook daadwerkelijk gaat uitvoeren. In de gratis sessie denk ik graag met je mee over hoe jij slimmer kan gaan werken, zodat je én je bedrijf laat groeien én geniet van de vrijheid die het ondernemen faciliteert.

Want hoe gaaf zou het zijn als je…

 • Meer focus ervaart en een heldere strategie hebt, waardoor je precies weet welke stappen je moet zetten om jouw bedrijf te laten groeien.
 • Jouw agenda zo kan indelen als jij zelf wilt, waardoor voldoende tijd hebt om aan je bedrijf te werken OF gewoon lekker vrij te zijn. 
 • Geen belangrijke zaken meer uitstelt, omdat ‘iets’ anders voorrang heeft of omdat je het stiekem gewoon spannend vindt.
 • Slimmer gaat werken in plaats van harder, waardoor je meer mensen kan helpen en meer impact maakt.
 • Alleen nog werkt met klanten die echt bij jou passen en die jou ook nog eens goed betalen voor jouw expertise.

Is dat precies waar jij behoefte aan hebt? Plan dan nu jouw gratis gesprek in!

Redenen waarom je mij om hulp zou vragen:

 • Je wil succesvol groeien naar een volgend niveau
 • Je wil meer impact maken en meer mensen helpen door slimmer te gaan werken
 • Je wil je zo vrij als een vogeltje voelen en tijd hebben voor de dingen die jij belangrijk vindt, doordat klanten niet langer jouw agenda bepalen en jij zelf je agenda kan indelen zoals jij dat wilt
 • Je wil alleen nog maar werken met klanten die jij echt leuk vindt, en die jou ook nog eens goed betalen voor jouw expertise
 • Je wil je kansen volledig benutten
 • Je wil dat iemand met je meedenkt en orde schept in de chaos
 • Je wil jouw onderscheidende kracht nóg zichtbaarder maken

Ik ben jouw motivator om er 100% voor te gaan

Mijn naam is Willeke Lageschaar, woon in de Achterhoek en ik help ondernemers met het opbouwen van een succesvol bedrijf. Ondanks dat ik uit een ondernemersgezin kom en het ondernemen mij met de paplepel is ingegoten, heb ik diverse banen gehad in loondienst. Zo heb ik meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in marketing & sales en diverse managementposities. Ik ben onder andere manager geweest bij een detacheringbedrijf, waarbij ik honderden mensen heb bemiddeld en heel veel mensenkennis heb opgedaan.

Ik ben groot voorstander van vrijheid, doen wat je echt leuk vindt en daar 100 procent voor gaan. Daardoor koos ik op een gegeven moment voor het ondernemerschap. In de afgelopen jaren heb ik met mijn bedrijf Willskracht honderden ondernemers mogen trainen naar een succesvol bedrijf dat helemaal bij hen past. 

Wat mijn klanten mij vaak teruggeven is dat ik energiek, praktisch en écht betrokken ben. Ik leg de vinger heel snel op de zere plek en zit boordevol ideeën, zodat jij direct in actie kan komen en het gewenste resultaat gaat behalen. Ik laat je niet los voordat het doel behaald is. Dit betekent ook dat ik géén vast stappenplan heb of aan 1 size fits all coaching doe. Mijn coaching is een mix van een sterk inlevingsvermogen, ervaringsdeskundigheid en intuïtie. Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om door te groeien. Te beginnen met een gratis sessie en ik beloof je: na deze sessie sta jij helemaal AAN!

Dit is wat anderen over mijn coaching zeggen

Natuurlijk hoef je mij niet te vertrouwen op mijn groene ogen. 😉 Daarom laat ik ook graag nog een aantal coachees aan het woord over hun ervaring met mij als coach.

Ik startte bij Willeke omdat ik heel graag wilde groeien met mijn bedrijf. 

In korte tijd is er veel veranderd voor mij:

Mijn werkruimte thuis heb ik verruild voor een prachtig mooie praktijkruimte

Ik heb veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en daarnaast  ben ik ook nieuwe samenwerkingen aangegaan. Vanwege de groei heb ik nu ook sinds kort een collega erbij die mij gaat ondersteunen.

Linda Kwerreveld

Willekes enthousiasme en bevlogenheid werkten voor mij voor erg aanstekelijk! Zij bracht daarnaast een bak aan kennis en ervaring mee waar je U tegen zegt.

Willeke kwam niet met een ‘one size fits all’ oplossing maar hielp me de keuzes te maken die voor mij werkten en waar ik mij goed bij voelde.

Ik wil Willeke van harte aanbevelen aan iedere ondernemer, starter of al langer ondernemer, die meer uit zijn of haar bedrijf wil halen dan er nu uitkomt en daarbij wel een duw(tje) in de rug kan gebruiken!

Jan-Harmen de Goeijen

Naast een ontwikkeling in mijn bedrijf is het voor mij ook een persoonlijke ontwikkeling geweest. Wat eerst als eng voelde maakte plaats voor zelfvertrouwen om het werkelijk te gaan DOEN.

Deze groei heeft gemaakt dat ik nog meer focus op wat ik graag doe en wat ik daarvoor nodig heb. Met een aantal nieuwe ideeën en producten rijker kan ik vol vertrouwen de toekomst in met Yoga Marlies.

Als ik nu terug kijk en zie wat ik zoal in gang heb gezet kan ik volmondig zeggen:

“Het is de investering dubbel en dwars waard geweest😊”

Het heeft gezorgd dat ik alles diep heb overwogen en vaak lijfelijk heb ervaren wat loslaten is. Keuzes maken wat er niet meer toe doet en behouden wat mij past.

Dit maakt dat ik Willeke bij elke ondernemer die zijn bedrijf koestert zou aanraden. Willeke als coach, als mens, enthousiast, gedreven, open, eerlijk en betrokken.

Waar de klant koning is!

Marlies Papen

Als adviseur was ik al een aantal jaren zelfstandig aan het werk. Ik merkte dat ik veel werk had maar minder energie kreeg van bepaalde opdrachten. Door de samenwerking met Willeke kwam ik erachter waar ik meer aandacht aan moest besteden om toch in de goede flow te blijven. Willeke stelt reflecterende vragen waardoor ik kritischer ben gaan nadenken over de wijze van mijn ondernemerschap. Dit bracht een verandering in denken bij mij, vooral het strategisch denken. Ze is een enthousiaste coach die mij echt verder heeft gebracht.

Willeke hartstikke bedankt, je hebt voor mij echt een enorme verandering teweeg gebracht als ondernemer.

Anne lene van Schie

Wat ik zo fijn vind aan Willeke is dat ze goed aanvoelt waar je behoefte aan hebt, ze houdt de vaart erin en kan hard werken. Ook is ze erg betrokken, ik voelde 100% commitment en vertrouwen, waardoor ik zelf grotere stappen heb durven zetten. Ze kwam met ideeën die ik kon gebruiken op mijn eigen manier en daarnaast is het kei gezellig om met Willeke samen te werken! Willeke heeft ervoor gezorgd dat mijn plannen werkelijkheid werden.

Sanne Wisselink

Ben je er klaar voor?

De Willskracht Business 1-op-1 sessie is een (gratis!) persoonlijk gesprek of via Zoom, waarin we duidelijk krijgen wat jij nodig hebt om succesvol te groeien naar een volgend niveau met je bedrijf.

Let op: ik heb wekelijks 2 plekken gereserveerd om je te spreken. Dus plan hieronder direct jouw gratis 1-op-1 gesprek in met mij.

Plan direct jouw gratis 1 op 1 gesprek:

//
//