header 1 op 1 coaching

1 op 1  BUSINESS coaching voor ondernemers
DIE VERLANGEN NAAR MEER GROEI

Hou jij van actie, praktische stappen en echt resultaat, net als ik?
en ben je bereid om te investeren in groei? Dan help ik je heel graag.

Herken je dit?

➝ Je bent al een tijdje ondernemer en je hebt al klanten geholpen

➝ Je kunt op dit moment al wel leven van je bedrijf

➝ Je werkt vooral nog uurtje-factuurtje

➝ Je voelt dat er veel meer mogelijk is voor jou én voor je bedrijf, maar je hebt geen idee hoe

➝ Je bent nieuwsgierig naar andere business-en verdienmodellen

➝ Je wilt meer balans tussen werk en privé

➝ Je wilt meer vrijheid

➝ Je wilt een bedrijf runnen op jouw voorwaarden

Sanne Wisselink

“Wat ik zo fijn vind aan Willeke is dat ze goed aanvoelt waar je behoefte aan hebt, ze houdt de vaart erin en kan hard werken. Ook is ze erg betrokken, ik voelde 100% commitment en vertrouwen, waardoor ik zelf grotere stappen heb durven zetten. Ik dacht in eerste instantie dat ik alles zelf kon. Nu weet ik dat je dan een heel eind komt, maar met Willskracht kun je jouw bedrijf nog sterker neerzetten.

Willeke heeft ervoor gezorgd dat mijn plannen werkelijkheid werden. Dat is gelukt met een vliegende start! Want naar aanleiding van mijn eerste bericht op Social Media heb ik direct klanten gekregen. En loopt mijn bedrijf nu beter dan ik ooit had durven hopen. Ik kan het nu zeggen; het 1 op 1 Business Coaching-Traject werk!”

Sanne Wisselink

Zelfstandig ondernemer, Stap1coaching

 

willskracht header contact

Ik geloof dat als je doet waar je echt van houdt, je gepassioneerd bent en je er echt voor wil gaan, dat het jou ook gaat lukken om een succesvol bedrijf te runnen. Dat je gaat ondernemen in vrijheid. 

Inmiddels heb ik honderden vrouwen en mannen mogen trainen om vanuit passie te gaan ondernemen en dat is wat ik het allerliefste doe. Samen gaan we aan de slag met jouw marketing sales en strategie, zodat je klanten aantrekt waarmee je graag zou willen werken. Je hoeft niet alleen te doen, want we gaan samen aan het werk vol energie vol enthousiasme en ik ga jou en je bedrijf een enorme boost geven, zodat je een bedrijf leidt op jouw voorwaarden

Hoe mooi is het als jij gaat doen wat je echt het allerleukste vindt en dat je hiermee geld gaat verdienen? Hoe fijn is het dat je het niet alleen hoeft te doen, maar alle hulp krijgt bij alles wat je nodig hebt om succesvol jouw bedrijf in de markt te zetten? Is dit ook iets voor jou?

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor jou als je de basis van je bedrijf al hebt staan en nu toe bent aan een volgende stap binnen jouw bedrijf. Je loopt nu alleen nog geregeld vast omdat je niet goed weet welke stappen je moet nemen om je doelen te behalen.

“Willeke is een zeer gemotiveerde en enthousiaste coach die mij op fantastische ideeën heeft gebracht, dankjewel Willeke, dat ik mede dankzij jou nu na 1 jaar al sta waar ik over 5 jaar wilde staan. Ik vond het de investering dubbel en dwars waard, omdat ik zowel zakelijk en als persoon sterker ben geworden. Ik durf nu in mezelf te geloven. Willeke, Dank je wel. je bent een Kanjer!!!!”

Marjan te Walvaart

Zelfstandig ondernemer

 

 Dit krijg je:

 

 • Twee x een ONLINE OF LIVE KICKOFF sessie van 120 minuten:
  Tijdens deze sessie bepalen we de focus en strategie. Deze sessie hebben we aan het begin van het traject en halverwege het traject nog een keer.
 • 6 maanden lang PERSOONLIJKE COACHING: Twee keer per maand hebben we een coachcall van 30 minuten. In totaal krijg je 12 coachcalls gedurende het traject. Deze coachcalls zorgen ervoor dat je continu een stok achter de deur hebt en in beweging blijft. Je blijft in de actiemodus en je weet wat je volgende stap is.
 • ONLINE LEEROMGEVING: Je krijgt toegang tot de complete online leeromgeving bestaande uit 7 modules met diverse video trainingen waarin je alle praktische kennis leert over hoe je een succesvol bedrijf opbouwt. De trainingen gaan onder andere over hoe jij je ideale klant kiest, hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt en hoe je een goed sales gesprek voert.
 • LIVE TRAINING: Tijdens de 1 op 1 training (3 uur) gaan we op een inspirerende locatie samen aan de slag met de strategie van je bedrijf, marketing sales of verdienmodellen.

 Dit krijg je:

 

 • Twee x een ONLINE OF LIVE KICKOFF sessie van 120 minuten:
  Tijdens deze sessie bepalen we de focus en strategie. Deze sessie hebben we aan het begin van het traject en halverwege het traject nog een keer.
 • 6 maanden lang PERSOONLIJKE COACHING: Twee keer per maand hebben we een coachcall van 30 minuten. In totaal krijg je 12 coachcalls gedurende het traject. Deze coachcalls zorgen ervoor dat je continu een stok achter de deur hebt en in beweging blijft. Je blijft in de actiemodus en je weet wat je volgende stap is.
 • ONLINE LEEROMGEVING: Je krijgt toegang tot de complete online leeromgeving bestaande uit 7 modules met diverse video trainingen waarin je alle praktische kennis leert over hoe je een succesvol bedrijf opbouwt. De trainingen gaan onder andere over hoe jij je ideale klant kiest, hoe je een onweerstaanbaar aanbod maakt en hoe je een goed sales gesprek voert.
 • LIVE TRAINING: Tijdens de 1 op 1 training (3 uur) gaan we op een inspirerende locatie samen aan de slag met de strategie van je bedrijf, marketing sales of verdienmodellen.

“Willeke stelt reflecterende vragen waardoor ik kritischer ben gaan nadenken over de wijze van mijn ondernemerschap. Dit bracht een verandering in denken bij mij, vooral het strategisch denken. Ze is een enthousiaste coach die mij echt een stap verder heeft gebracht

Willeke hartstikke bedankt, je hebt voor mij echt een verandering teweeg gebracht als ondernemer. Ik denk nog vaak aan de woorden “denk niet in schaarste” maar in overvloed.”


Anne Lene van Schie

Zelfstandig ondernemer, Anne Lene van Schie

 

Over Willeke

Mijn naam is Willeke Lageschaar en ik help ondernemers met het opbouwen van een succesvol bedrijf. Lange tijd worstelde ik met het idee voor een eigen bedrijf, want ik vond zoveel leuk en waarmee ga ik dan starten? Duizend en een ideeën had ik en er kwam steeds meer bij. Ik volgde diverse opleidingen en elke keer dacht ik weer: dit is het maar helaas, dat was het niet. Ik keek vooral naar de kansen die er waren, maar vergat te kijken naar waar ik echt van hield. 1 ding wist ik wel en dat is dat het ondernemerschap mij enorm aansprak. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie dus ja het is me met de paplepel ingegoten maar dat hoeft niet perse een voordeel te zijn. Ik ben van mening dat je ondernemen kan leren. Naast mijn opleidingen in international Business en Marketing heb ik diverse Business trajecten gevolgd en ben ik me verder gaan verdiepen in Businesscoaching en online ondernemen. Ik wilde alles weten en heb me ondergedompeld in alle mogelijkheden die er zijn. Ik heb mij laten trainen door de beste trainers en coaches en investeerde enorm veel in kennis. In de afgelopen jaren heb ik met mijn bedrijf Willskracht inmiddels honderden (startende) ondernemers mogen trainen in een bedrijf dat helemaal bij hen past. Ik ben nuchter, heel praktisch en resultaatgericht.

Over Willeke

Mijn naam is Willeke Lageschaar en ik help ondernemers met het opbouwen van een succesvol bedrijf. Lange tijd worstelde ik met het idee voor een eigen bedrijf, want ik vond zoveel leuk en waarmee ga ik dan starten? Duizend en een ideeën had ik en er kwam steeds meer bij. Ik volgde diverse opleidingen en elke keer dacht ik weer: dit is het maar helaas, dat was het niet. Ik keek vooral naar de kansen die er waren, maar vergat te kijken naar waar ik echt van hield. 1 ding wist ik wel en dat is dat het ondernemerschap mij enorm aansprak. Ik kom uit een echte ondernemersfamilie dus ja het is me met de paplepel ingegoten maar dat hoeft niet perse een voordeel te zijn. Ik ben van mening dat je ondernemen kan leren. Naast mijn opleidingen in international Business en Marketing heb ik diverse Business trajecten gevolgd en ben ik me verder gaan verdiepen in Businesscoaching en online ondernemen. Ik wilde alles weten en heb me ondergedompeld in alle mogelijkheden die er zijn. Ik heb mij laten trainen door de beste trainers en coaches en investeerde enorm veel in kennis. In de afgelopen jaren heb ik met mijn bedrijf Willskracht inmiddels honderden (startende) ondernemers mogen trainen in een bedrijf dat helemaal bij hen past. Ik ben nuchter, heel praktisch en resultaatgericht.

“Willekes enthousiasme en bevlogenheid werkten voor mij voor erg aanstekelijk! Zij bracht daarnaast een bak aan kennis en ervaring mee waar je U tegen zegt.

Willeke kwam niet met een ‘one size fits all’ oplossing maar hielp me de keuzes te maken die voor mij werkten en waar ik mij goed bij voelde.

Ik wil Willeke van harte aanbevelen aan iedere ondernemer, starter of al langer ondernemer, die meer uit zijn of haar bedrijf wil halen dan er nu uitkomt en daarbij wel een duw(tje) in de rug kan gebruiken!”

Jan-Harmen de Goeijen

Zelfstandig ondernemer, Thexton Armstrong de Goeijen

Wil je ook deze resultaten creëren?
Dan is dit het juiste moment om een stap te zetten. 

Ben jij ondernemer en nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK Overijssel of Gelderland?

Je kunt dan in aanmerking komen voor een coachingsvoucher van 1000 euro!

Voorwaarde is dat je fulltime bezig bent met jouw bedrijf of je bent voornemens om dit te gaan doen.

Het leven is kort. Ga ervoor en pak jouw kansen! 

Waarom mensen goede resultaten halen met mijn programma’s? Ik ben en blijf maximaal betrokken en blijf je in die actiestand zetten. Je stopt met twijfelen, je gaat het gewoon doen! Je leert ondernemen op een manier die helemaal bij jou past, alleen dan trek je ook de klanten aan die ook echt bij jou passen. Wat ik mooi vind? De transformatie van onzichtbaar naar enorm zichtbaar en succesvol zijn. Dat gun ik jou ook!

“Je hoeft het niet helemaal alleen op wilskracht te doen, doe het samen met WILLSKRACHT.
Dan ga je sneller en het is ook nog veel leuker!”

LET OP: Het 1 op 1 Business coachingstraject is NIET geschikt voor startende ondernemers.
Hiervoor kun je deelnemen aan het Willskracht Business Programma

JE DOET HET NIET ALLEEN, WE DOEN HET SAMEN!

“We hebben veel tips en tricks gekregen van Willeke voor de juiste focus en richting met ons bedrijf.
Inmiddels zijn we daardoor vele mooie en RUIGE projecten verder en staan er nog hele mooie projecten in het verschiet. Door de gedrevenheid van Willeke hebben we onszelf weten te ontwikkelen tot een mooi bedrijf en hebben we heel veel vertrouwen in de toekomst.

Twijfel je over de te nemen stappen in je bedrijf: laat je begeleiden door Willeke Lageschaar, ze ziet precies waar ze jou het beste bij kan helpen en waar je het wel zelf kunt, maar die zetjes in de rug wanneer je het zelf even niet meer weet zijn superfijn!”

Bennie en Bas Oosterholt

Ruig Maatwerk

Heb je interesse?

Vraag dan een gratis gesprek aan. Ik beantwoord jouw vragen en adviseer je aan de hand van ons gesprek of het programma ook voor jou geschikt is. Als ik vind van niet, dan zal ik dat ook eerlijk aan je vertellen. Het is een interessant en intensief programma met als enige doel dat de deelnemers succesvol worden met hun bedrijf. Ik vertel je er graag meer over tijdens ons gesprek.

//
//